Suurpellon puistokatu 12 Espoo, Suurpelto

Lisää asuntohakemukseen
Perustiedot
Sijainti Espoo, Suurpelto
Suurpellon puistokatu 12, 02250 Espoo
Rakennustyyppi kerrostalo
Huoneistotyypit 1 H+KT - 4 H+ KT
Huoneistojen koko 31,5 m² - 79,5 m² m2
Sauna Osassa asuntoja oma sauna.
Tietoliikenneyhteydet kaapeli-tv-liitäntä
Hissi Kyllä
Varallisuusraja Ei
Autopaikoitus
Parkkipaikkojen lukumäärä 37
Kustannukset
Autopaikka 45 €/kk
Tietoja taloyhtiöstä
Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Suurpellon Puistokatu 12
Rakennusvuosi 2018
Huoneistoja, kpl 51
Tilat ja varustelu parveke tai terassi, pesutupa, kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, hissi
Energiatodistus Kyllä
Energialuokka C
Lisätietoja Taloyhtiössä on oma Smartpost-automaatti
Liikenneyhteydet ja etäisyydet
Palvelut Suurpellon ostoskeskus valmistui 11/2017.
Ladattavat tiedostot
Esite
Huoneistopohjat
Vapaat asunnot
2H+KTHeti vapaaKatso >
2H+KTHeti vapaaKatso >
2H+KTHeti vapaaKatso >
2H+KTHeti vapaaKatso >

SUURPELLOSSA ON HELPPO JA HYVÄ ASUA!

Vuonna 2018 valmistunut Suurpellon puistokatu 12 koostuu kolmiportaisesta 4- ja 5-kerroksisesta talosta, jossa on yhteensä 51 asuntoa: yksiöistä aina neljän huoneen perheasuntoihin (31,5–74,5 m²). Lisäksi talossa on kaksi 2-tasoista katutason ateljeeasuntoa, joiden koko on yli 100 m².

Asunnoissa on vaaleat ja tyylikkäät pintamateriaalit ja laminaattilattiat. Asuntojen varustukseen kuuluvat astianpesukone, sälekaihtimet ja lasitettu parveke tai terassi. Osassa asuntoja on omat saunat. Taloyhtiössä on myös pesutupa, sauna, autohallipaikkoja (myös sähköauton latauspaikkoja) sekä oma Smartpost-automaatti.

Espoon Suurpelto on uudehko, kehittyvä asuinalue, joka sijaitsee Espoon keskellä ­– Henttaan, Mankkaan ja Olarin sekä Espoon keskuspuiston kainalossa. Luonto ja viheralueet ovat nurkan takana tarjoten ensiluokkaiset pyöräily- ja liikuntamahdollisuudet. Myös liikenneyhteydet ja julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät: bussit kulkevat talon edustalta ja Länsimetro muutaman kilometrin päässä. Matinkylän Ison Omenan shoppailukeidas viihdepalveluineen on reilun 10 minuutin ajomatkan päässä.

Alueen kauppa- ja lähipalvelut löytyvät Suurpellon kauppakeskus Suurista ja pikkuliikkeistä Suurpellon puistokadun varrelta. Opinmäen kampus vastaa alueen sivistys- ja koulutustarjonnasta, josta löytyvät mm. Espoon kansainvälinen koulu, suomenkielinen peruskoulu, kirjasto ja työväenopisto.

Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 10M DNA -laajakaista. Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Lemmikit ovat sallittuja.

Jos kiinnostuit, täytä asuntohakemus sivun yläreunasta. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan, ja ne tulee olla kunnossa.