Suurpellon puistokatu 12 Espoo, Suurpelto

Lisää asuntohakemukseen
Perustiedot
Sijainti Espoo, Suurpelto
Suurpellon puistokatu 12, 02250 Espoo
Rakennustyyppi kerrostalo
Huoneistotyypit 1 H+KT - 4 H+ KT
Huoneistojen koko 31,5 m² - 79,5 m² m2
Sauna Osassa asuntoja oma sauna.
Tietoliikenneyhteydet kaapeli-tv-liitäntä
Hissi Kyllä
Varallisuusraja Ei
Parkkipaikkojen lukumäärä 37
Kustannukset
Autopaikka 45 €/kk
Tietoja taloyhtiöstä
Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Suurpellon Puistokatu 12
Rakennusvuosi 2018
Huoneistoja, kpl 51
Tilat ja varustelu parveke tai terassi, pesutupa, kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, hissi
Energiatodistus Kyllä
Energialuokka C
Lisätietoja Taloyhtiössä on oma Smartpost-automaatti
Liikenneyhteydet ja etäisyydet
Palvelut Suurpellon ostoskeskus valmistui 11/2017.
Ladattavat tiedostot
Esite
Huoneistopohjat
Vapaat asunnot
2H+KTVapautuu 30.04.2021Katso >
2H+KTHeti vapaaKatso >
2H+KTHeti vapaaKatso >
2H+KTHeti vapaaKatso >

SUURPELLOSSA ON HELPPO JA HYVÄ ASUA!

Vuonna 2018 valmistunut Suurpellon puistokatu 12 koostuu kolmiportaisesta 4- ja 5-kerroksisesta talosta, jossa on yhteensä 51 asuntoa: yksiöistä aina neljän huoneen perheasuntoihin (31,5–74,5 m²). Lisäksi talossa on kaksi 2-tasoista katutason ateljeeasuntoa, joiden koko on yli 100 m².

Asunnoissa on vaaleat ja tyylikkäät pintamateriaalit ja laminaattilattiat. Asuntojen varustukseen kuuluvat astianpesukone, sälekaihtimet ja lasitettu parveke tai terassi. Osassa asuntoja on omat saunat. Taloyhtiössä on myös pesutupa, sauna, autohallipaikkoja (45 €/paikka) sekä oma Smartpost-automaatti.

Espoon Suurpelto on uudehko, kehittyvä asuinalue, joka sijaitsee Espoon keskellä ­– Henttaan, Mankkaan ja Olarin sekä Espoon keskuspuiston kainalossa. Luonto ja viheralueet ovat nurkan takana tarjoten ensiluokkaiset pyöräily- ja liikuntamahdollisuudet. Myös liikenneyhteydet ja julkiset kulkuyhteydet ovat erinomaiset: bussit kulkevat talon edustalta ja Länsimetro muutaman kilometrin päässä. Matinkylän Ison Omenan shoppailukeidas viihdepalveluineen on reilun 10 minuutin ajomatkan päässä.

Alueen kauppa- ja lähipalvelut löytyvät Suurpellon kauppakeskus Suurista ja pikkuliikkeistä Suurpellon puistokadun varrelta. Opinmäen kampus vastaa alueen sivistys- ja koulutustarjonnasta, josta löytyvät mm. Espoon kansainvälinen koulu, suomenkielinen peruskoulu, kirjasto ja työväenopisto.

Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 10M DNA -laajakaista. Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Lemmikit ovat sallittuja.

Jos kiinnostuit, täytä asuntohakemus sivun yläreunasta. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan, ja ne tulee olla kunnossa.