Espoon Merivalkama 18

Kivenlahti, Espoo Näytä kartalla

Vuokrakoteja merellisessä Kivenlahdessa!

Merivalkama 18 on Espoon Kivenlahdessa, aivan meren tuntumassa sijaitseva 4-kerroksinen asuinrakennus.

Asunnot ovat huoneistotyypeiltään 2h+kk – 3h+k+s ja kooltaan 38,5 m2 – 78,5 m2. Suurimmassa osassa asuntoja on parveke ja pohjakerroksen asunnoissa on pieni aidattu asuntopiha. Osasta ylimpien kerrosten asunnoista on merinäköala.

Yhtiöllä on 22 autopaikkaa viereisessä pysäköintitalossa. Kaikille kuuluu oma irtainvarasto ja lisäksi löytyy yhteisiä ulkoiluvälinevarastoja.

Yhtiö sijaitsee viihtyisällä alueella. Kävelymatkan päässä on uimaranta ja pienvenesatama. Alueelta löytyy ala- ja yläaste, päiväkoti, kirjasto ja terveyskeskus. Kävelymatkan päässä on Kivenlahden ostoskeskus, kauppakeskus Lippulaivaan on matkaa n. 2 km ja Isoon Omenaan 6 km. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa n. 300 m, josta yhteys Helsingin keskustaan vie noin 30 min.

Lemmikit ovat sallittuja. Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 50M DNA-laajakaista. Vuokravakuus on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan, ja ne tulee olla kunnossa.

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Merivalkama 18
Rakennusvuosi 1997
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 33
Huoneistotyypit 2h+kk - 3h+k+s
Energialuokka D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Merivalkama 18
Kaupunginosa Kivenlahti, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,4 km
Lentokenttä, 34,5 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.