Helsingin Palikkapolku 1

Kannelmäki, Helsinki Näytä kartalla

Toimivia asumisratkaisuja eri elämäntilanteisiin

Vuonna 1973 rakennettu ja 2013 peruskorjattu Asunto Oy Helsingin Palikkapolku 1 sijaitsee Helsingin Kannelmäessä hyvien kulkuyhteyksien ja loistavien palvelujen varrella.

Yhtiössä on kaksi erillistä 4-5 kerroksista hissillistä kerrostaloa osoitteissa Palikkapolku 1 ja Klaneettipolku 7. Huoneistoja on yhteensä 78 kpl joiden pinta-alat ovat 30,5 m2 – 92,5 m2. Huoneistotyyppejä löytyy  aina yksiöistä neljän huoneen ja keittiön asuntoihin, joten asumisratkaisuja löytyy niin sinkuille kuin isommillekin perheille – myös lemmikit ovat tervetulleita!

Kaikissa huoneistoissa on puukuvioinen laminaatti, keittiössä keraaminen liesi sekä astianpesukone ja asunnon ikkunoissa sälekaihtimet.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiselle asukkaalle on talojen pohjakerroksissa oma asuntokohtainen irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Lisäksi lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastoja löytyy molemmista taloista helpottamaan arjen hallintaa ja harrastamista. Maksuton pesutupa kuivaushuoneineen löytyy Klaneettitie 7 – talon pohjakerroksesta ja talosaunat molempien talojen alakerrasta. Yhtiön suojaisalla sisäpihalla on leikkialue lapsille.

Autoileville asukkaille yhtiöstä löytyy 36 lämmitystolpallista autopaikkaa tarpeen mukaan vuokrattaviksi.

Lähialue ja palvelut

Alueelta löytyvät terveyskeskus, koulut useita päiväkoteja sekä monipuoliset päivittäispalvelut. Huikean valikoiman kauppakeskus Kaari on kävelymatkan päässä. Kannelmäessä on paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia; vehreät joenvarren ulkoilureitit kutsuvat lenkille ja Kanneltalon runsas kulttuuritarjonta houkuttelee kulttuurin ystäviä. Läheltä löydät myös urheilukentän sekä kivoja leikkipuistoja lapsille. 

Julkiset liikenneyhteydet

Kohteesta on hyvät liikenneyhteydet ja Kannelmäen juna-asemalle vain muutaman minuutin kävelymatka. Paikallisjuna Helsingin keskustaan vie n. 13 min

Muuta

Vuokraan sisältyy vesi sekä 50M DNA -laajakaista.Vuokrasopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia 1kk irtisanomisajalla.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Helsingin Palikkapolku 1
Rakennusvuosi 1979
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 78
Huoneistotyypit 1h+avok - 4h+k+p
Energialuokka C 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Palikkapolku 1
Kaupunginosa Kannelmäki, Helsinki
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,2 km
Rautatieasema, 0,4 km
Lentokenttä, 14,2 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä
Muu varustelu irtaimistovarastot, talopesula kuivaushuoneineen, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.