Ilmarinen

Ilmarinen yrityksenä

Olemme suomalainen työeläkevakuutusyhtiö, joka sijoittaa eläkkeiden vastuiksi kerätyt varat. Vuoden 2021 loppuun mennessä liike- ja asuinkiinteistöihin on sijoitettu 11 % eli noin 6,5 miljardia euroa.

Asunnot ovat tärkeä osa meidän pitkäaikaisia kiinteistösijoituksiamme. Omistamme 4300 huoneistoa, joista suurin osa sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja sen työssäkäyntialueella. Asunnot ovat vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja, joista valtaosan olemme rakennuttaneet.

Kiinnitämme perusparannus- ja uudiskohteiden suunnittelussa erityisesti huomiota asuntojen toimivuuteen ja sopivuuteen monenlaisiin elämäntilanteisiin. Rakennettavien asuntojen suunnitelmat tarkistetaan Invalidiliiton esteettömyysasiantuntijan (ESKE) kanssa ennen rakennusluvan hakemista. Kiinteistöt ovat hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä.

Ilmarinen – vastuullinen rakennuttaja

Rakennuttajana kiinnitämme huomiota kiinteistöjen vastuulliseen toteuttamiseen ja ylläpitoon.

Kiinteistöissä käytettävä sähkö on CO2-vapaata ja uudiskohteissa vaadimme rakennukselle ja sen kantaville rakenteille sadan vuoden käyttöikää. Käytettävien materiaalien on oltava huollettavia, ylläpidettäviä ja vaihdettavia.

Tavoitteemme on, että kaikki kotimaiset kiinteistömme ovat hiilineutraaleja vuoteen 2035 mennessä. Hiilijalanjälki selvitetään kiinteistökohtaisesti suunnitteluvaiheessa ja kiinteistön valmistuessa. Rakennuksen käytön aikana seuraamme kiinteistöjen ja asuntojen olosuhteita, kuten lämpötilaa, etäkäyttöisesti.

Katso konkreettinen energiasäästötoimenpide Postipuiston asuinkohteesta, Rullakkokatu 1.

Varaudumme sähkön säästämiseen, lue lisää tiedotteestamme Ilmarinen varautuu mahdollisiin sähkökatkoihin

Ilmarisen asuntoja vuokraa Retta Management. Katso tarkemmat lisätiedot kiinteistön sivulta.

Tervetuloa Ilmarisen asukkaaksi!

Lue lisää meistä: www.ilmarinen.fi