Tietoa hakijalle

Asunnon vuokraaminen

Kun hakemustasi vastaava asunto vapautuu, Retta Managementin asuntovuokraus on sinuun yhteydessä! Voit käydä katsomassa asuntoa ennen kuin allekirjoitat vuokrasopimuksen. Kun hyväksyt saamasi asuntotarjouksen, saat linkin vuokrasopimuksen sähköiseen allekirjoituspalveluun sekä laskun vakuusmaksua varten. Vakuusmaksuna peritään yhden kuukauden vuokraa vastaava määrä.

Voit tutustua vuokra-asuntoihimme tästä

Asuntohaku

Vuokran maksaminen

Vuokran eräpäivä on joka kuukauden 2. päivä. Suosittelemme käyttämään vuokranmaksussa kätevää ja helppokäyttöistä sähköistä e-laskua perinteisen paperisen laskun sijaan. Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi, saat ohjeet e-laskun käyttöön vuokrasopimuksen liitteenä.

Muutto

Tervetuloa uuteen kotiin! Vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti sinulla täytyy olla muuttaessasi voimassa oleva kotivakuutus, joka sisältää sekä koti- että vastuuvakuutuksen. Avaimet voit noutaa sovittuna päivänä paikallisesta Securitaksen avainpalvelupisteestä.

Asuminen

Viihdy kodissasi! Asumiseen liittyvät asiat voit tarkistaa helposti vuokrasopimuksen liitteenä tulevasta Ohjeita asumiseen -oppaasta! Oppaan lisäksi käytössäsi on myös sähköinen kodinkansio, jonka osoitteen löydät taloyhtiön porrashuoneen ilmoitustaululta.

Huollon tarve?

Vikailmoituksen voit tehdä yhtiön sähköisessä infotaulussa. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia suoraan huoltoyhtiölle. Kaikki yhteystiedot löydät porrashuoneen ilmoitustaululta.

Asunnon vaihtaminen

Haluatko vaihtaa Ilmarisen asunnosta toiseen? Asuntoa voi vaihtaa joustavasti tekemällä uuden asuntohakemuksen! Ilmoita lisätiedoissa, että olet vaihtamassa asuntoa ja vuokravälittäjä on sinuun yhteydessä. Voit tutustua vuokra-asuntoihimme Asuntohakupalvelussa.

Asunnon irtisanominen

Muuttamassa pois? Asunnon voi irtisanoa sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Jos käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia voit lähettää irtisanomisilmoituksen sähköpostilla osoitteeseen irtisanominen.ilmarinen@retta.fi. Ilmoita sähköpostissasi ainakin nimesi, osoitteesi ja irtisanomis- ja muuttopäivä.

Asunnon irtisanomisaika on yksi kuukausi. Voit irtisanoa asuntosi myös kuun puolivälissä: esimerkiksi 17.3. irtisanotun asunnon vuokrasopimus päättyy 30.4 tai 6.6 irtisanotun asunnon sopimus päättyy 15.7.

Vakuusmaksu palautetaan yleensä kahden viikon kuluessa asuntosi vuokrasopimuksen päättymisestä, kuitenkin viimeistään vuokrasopimuksen ehtojen mukaisesti kuukauden sisällä sopimuksen päättymisestä, mikäli velvoitteet on hoidettu.

Voit irtisanoa asunnon tästä

Tästä lomakkeelle

Muutto

Vuokrasopimuksen päättymispäivä on poismuuttopäivä, jolloin asunto ja irtaimistovarasto viimeistään on tyhjennettävä. Muistathan myös siivota huolellisesti asuntosi, että asuntoon kuuluvan irtaimistovaraston!

Kaikki asunnon avaimet palautetaan Securitaksen avainpalvelupisteeseen viimeistään irtisanomisen vahvistuksessa ilmoitettuna aikana.

Tarkistamme asunnon ennen poismuuttoa irtisanomiskuukauden aikana. Mikäli asunnon kunto on vuokralaisen toimesta puutteellinen, se saattaa johtaa vuokravakuuden pidättämiseen.

Ota yhteyttä

llmarisen asunnot vuokraa

Retta Management
Valimotie 9–11, 00380 Helsinki
Puh. 010 228 5555
Puheluiden hinta 8,4snt/min (sis. alv 24 %)
asunnot.ilmarinen@retta.fi

Vuokralaskujen ja vakuusmaksujen käsittelyn hoitaa

Vuokravalvonta
Ma-pe klo: 10–14
Puh. 010 228 7053
Puheluiden hinta 8,4snt/min (sis. alv 24 %)
vuokravalvonta.ilmarinen@retta.fi

Asuinkiinteistöjen ylläpidon hoitaa

Retta Management
Valimotie 9-11, 00380 Helsinki
Puh. 010 228 5005
Puheluiden hinta 8,4snt/min (sis. alv 24 %)
asiakaspalvelu.rm@retta.fi

Palaute/tiedustelulomake

Voit lähettää palautetta tai tiedustelun vuokrausta hoitavaan Rettaan. Älä lähetä arkaluontoista tietoa kuten henkilötunnuksia, pankkitilin numeroita tai tietoa varallisuudesta. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.