Vantaan Tädyketie 4

Tikkurila, Vantaa Näytä kartalla

Erinomainen sijainti Tikkurilassa

As Oy Vantaan Tädyketie 4 sijaitsee Tikkurilan keskustassa, päättyvän kadun varrella. Huoneistoja löytyy isoista yksiöistä aina tilaviin perhe kolmioihin. Taloyhtiö käsittää talot A ja B. Suurin osa asuntojen parvekkeista sijoittuu rauhalliselle ja vehreälle sisäpihalle. B-talon osalta myös Talvikkitien suuntaan, mistä löytyy pääsisäänkäyntikin tälle portaalle.

Alueella on erittäin hyvät palvelut. Muun muassa kaupat, terveysasema, kirjasto, koulut ja päiväkoti sijaitsevat lähietäisyydellä. Tikkurila uudistuu ja kehittyy voimakkaasti ja alueelle on suunnitteilla esim. Vantaan ratikka linja. Keravajoen vehreä ympäristö houkuttelee ulkoilemaan ja harrastusmahdollisuuksia tarjoavat myös uimahalli, jäähalli ja elokuvateatteri.

Tikkurilasta on erinomaiset juna- ja bussiyhteydet muualle pääkaupunkiseudulle: Helsingin keskustaan juna vie 20 minuutissa. Kehäradan valmistuessa Tikkurilasta pääsee junalla myös lentoasemalle.

Asuntojen pinnat ovat siistit ja huoneistopohjat erittäin tilavat. Lasitetut parvekkeet tuovat myös lisäarvoa asumiselle. Osassa asuntoja myös omat saunat. Taloyhtiöstä löytyy kuivaushuoneet, ulkovälinevarastot sekä kaikille asunnoille tarkoitetut häkkivarastot. Autohallipaikkoja viereisestä hallista voi varata huoltoyhtiön kautta.

Vuokraan sisältyvät vesimaksu ja 50M DNA-laajakaista. Lemmikit ovat sallittuja. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan ja ne tulee olla kunnossa.

Taloyhtiö on savuton.

Vuokravakuus on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi, 1 kk irtisanomisajalla.

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Vantaan Tädyketie 4
Rakennusvuosi 2003
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 42
Huoneistotyypit 1h+kk+s - 3h+k+s
Energialuokka D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Tädyketie 4-10
Kaupunginosa Tikkurila, Vantaa
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,3 km
Rautatieasema, 1,1 km
Lentokenttä, 7,2 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Tietoliikenneyhteydet Kyllä
Hissi Kyllä

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.