Helsingin Välimerenkatu 10

Jätkäsaari, Helsinki Näytä kartalla

Laadukkaita koteja Jätkäsaaressa

Hyväntoivonpuiston vieressä sijaitseva, lokakuussa 2018 valmistunut moderni kerrostalo tarjoaa laadukasta asumista kaikenikäisille. Välimerenkatu 10 käsittää 74 asuinhuoneistoa 32 – 78 m2 välillä. Kiinteistön asunnot ovat laadukkaita ja nykyajan asumistarpeita vastaavia. Varustelutasona kaikissa asunnoissa on mm. vaaleat laminaattilattiat, astianpesukone sekä sälekaihtimet.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Talo sijaitsee Airut-korttelissa ja sen keskiössä on yksityisen yrittäjän pitämä saunamaailma, joka tarjoaa asukkaille mahdollisuuden virkistäytymiseen – tämän vuoksi taloyhtiössä ei ole erillistä, yhtiön omaa saunaa.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa pesutuvassa pyykit saa puhtaiksi ja pyykkien kuivaamiseen löytyy myös erillinen kuivaushuone. Lisäksi jokaisella asunnolla on huoneistokohtainen irtainvarasto, joka sisältyy vuokraan. Yleiset varastot ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille löytyvät talon alakerrasta.

Lähialue ja palvelut

Helsingin keskustan kattavat palvelut löytyvät vain noin puolen kilometrin matkan päästä. Lisäksi Airut-korttelista ja lähialueilta löytyy useita pieniä päivittäistavarakauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Päiväkoteja ja kouluja on rakennettu kehittyvälle asuinalueelle ahkerasti.

Julkiset liikenneyhteydet

Raitiovaunulinjalla 9 pääset aivan talon viereen, lisäksi alueella on hyvät pyörätiet kaupungin keskustaan saakka. Länsisatama laivaliikenteineen sijaitsee aivan kulman takana ja Ruoholahdesta löydät lähimmän metroaseman.

Muuta

Taloyhtiö on savuton, tupakointi on kielletty asunnoissa, asuntojen parvekkeilla ja koko taloyhtiön alueella.

Lemmikit ovat sallittuja!

Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 50M DNA -laajakaista. Vuokravakuus on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi 1kk irtisanomisajalla.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Helsingin Välimerenkatu 10
Rakennusvuosi 2018
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 68
Huoneistotyypit 1 h+kt - 3 h+kt
Huoneistojen koko 32,0 - 78,0
Energialuokka C
Ladattavat tiedostot

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Välimerenkatu 10
Kaupunginosa Jätkäsaari, Helsinki
Kulkuyhteydet Raitiovaunupysäkki, Talon edessä, linja 9. km
Metroasema, Ruoholahden asema kävelymatkan päässä. km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Tietoliikenneyhteydet Kyllä
Hissi Kyllä
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.