Helsingin Eerikinkatu 41

Kamppi, Helsinki Näytä kartalla

Kätevää asumista Kampissa

Asunto Oy Helsingin Eerikinkatu 41 on kolmen talon muodostama kokonaisuus loistavalla sijainnilla Kampissa, Eerikinkadun ja Ruoholahdenkadun välissä.

Eerikinkatu 41:n A ja C -talot ovat 1963 rakennettuja ja 2007 saneerattuja asuintaloja ja B -talo 2007 rakennettu asuintalo. Asunnot ovat kooltaan 34,5 m2 – 69,0 m2 ja huoneistotyypeiltään 1h+kk – 3h+kk+s. Lähes kaikissa asunnoissa on parveke, terassi tai ranskalainen parveke sekä oma sauna.

Yhteiset tilat ja palvelut

Yhtiöllä on oma porteilla suljettu sisäpiha-alue leikkialueineen. Autopaikat sijaitsevat lämpimässä autohallissa, josta on suora hissiyhteys porrashuoneisiin. Mahdollisuus hyödyntää myös yhtiön yhteiskäyttöautoa tarpeen mukaan!

Jokaiselle asunnolle löytyy oma huoneistokohtainen irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Irtaimistovarastot löytyvät talojen alakerroksista muiden varastotilojen kanssa. Maksuton pesutupa löytyy C-talon alakerrasta, jonne voi kulkea A-B-taloista autohallin kautta.

Lähialue ja palvelut

Yhtiön sijainti Helsingin keskustan välittömässä läheisyydessä tarjoaa hyvin monipuoliset palvelut. Kävelymatkaa Helsingin keskustaan on reilu kilometri ja raitiovaunu 9 vie keskustaan parissa minuutissa. Kävelymatkan päässä sijaitsevat myös Hietaniemen uimaranta sekä Eiran ranta. Hietalahden tori ja Kauppahalli ovat parin korttelin päässä.

Julkiset liikenneyhteydet

Raitiovaunuliikenne talon välittömästä läheisyydestä vie keskustaan parissa minuutissa, lisäksi Ruoholahden metroasema sijaitsee kävelymatkan päässä.

Muuta

Vuokra sisältää veden sekä 50 M DNA -laajakaistan. Lemmikit ovat tervetulleita.

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassaoleva 1kk irtisanomisajalla. Vakuus 500€.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Helsingin Eerikinkatu 41
Rakennusvuosi 2007
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 134
Huoneistotyypit 1h+kk - 3h+kk+s
Energialuokka C 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Eerikinkatu 41
Kaupunginosa Kamppi, Helsinki
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,3 km
Raitiovaunupysäkki, 0,3 km
Metroasema, 0,8 km
Lentokenttä, 19,7 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.