Helsingin Gyldenintie 5-7

Lauttasaari, Helsinki Näytä kartalla

TASOKKAITA VUOKRAKOTEJA LAUTTASAARESSA!

Rauhallisella, vehreällä alueella Lauttasaaressa sijaitseva kahden talon kiinteistö on rakennettu vuonna 1952.  Gyldenintie 5 valmistui peruskorjauksesta lokakuussa 2017 ja Gyldenintie 7 valmistui kesällä 2018.

Asuntojen pinta-alat ovat 26,5 m2 – 69,5 m2 ja huoneistotyypit 1 h, kt, alkovi – 3 h, kt. Osassa asuntoja on parveke. Taloyhtiössä on sauna, lisäksi yhtiössä on talopesula kuivaushuoneineen, polkupyörä- ja ulkoiluvälinevarastot sekä lastenvaunuvarastot. Yhtiön autopaikat vuokrattavissa erikseen.

Gyldenintiellä sijaitsee Länsimetron sisäänkäynti. Tämä mahdollistaa nopean liikkumisen sekä Helsingin keskustaan että Espoon Matinkylään saakka. Muut palvelut kävelymatkan etäisyydellä, esimerkiksi Lauttasaaren uusi ostoskeskus Lauttis.

Lemmikit ovat sallittuja. Kiinteistö on savuton. Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 50M DNA-laajakaista. Vuokravakuus on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan ja ne tulee olla kunnossa.

Vapaat asunnot

Tässä taloyhtiössä ei ole vapaita asuntoja tällä hetkellä. Jätä meille yhteystietosi, niin ilmoitamme sinulle vapautuvista asunnoista.

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Helsingin Gyldenintie 5-7
Rakennusvuosi 1952
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 63
Huoneistotyypit 1h+kk - 3h+kt
Energialuokka D 2018
Ladattavat tiedostot

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Gyldenintie 5–7
Kaupunginosa Lauttasaari, Helsinki
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,3 km
Lentokenttä, 27,5 km
Palvelut Länsimetro ja Lauttasaaren kauppakeskus kävelyetäisyydellä.
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Tietoliikenneyhteydet Kyllä
Hissi Kyllä
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto
Muu varustelu Mankeli

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.