Helsingin Hanuripolku 4-6

Kannelmäki, Helsinki Näytä kartalla

Toimivaa asumista hyvien yhteyksien Kannelmäessä

Asunto Oy Helsingin Hanuripolku 4-6 on vuonna 1974 valmistunut ja 2010-2011 peruskorjattu asuinkiinteistö. Yhtiössä on kaksi erillistä 5–8 kerroksista hissillistä kerrostaloa. Huoneistoja on yhteensä 161 kpl. Talosta löytyy asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin, aina yksiöistä kolmioihin, pinta-alalta 28,0 m2 – 71,5 m2 Kaksioissa ja kolmioissa on parveke. Valoisissa ja vaaleasävyisissä asunnoissa on tammikuvioinen laminaattilattia, sisäseinät ovat maalattuja ja ikkunoista löytyvät sälekaihtimet. Pesuhuoneet ja wc-tilat on laatoitettu. Asumisen turvallisuutta lisää asunnot ja yleiset tilat kattava palovaroitinjärjestelmä.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiseen asuntoon kuuluu huoneistokohtainen irtainvarasto, joka sijaitsee pääsääntöisesti samassa asuinkerroksessa vuokratun asunnon kanssa – arjen tavaroiden varastointi ja hallinta helpottuu siis merkittävästi, kun varastoon pääsee lähes suoraan omalta kotiovelta. Lisäksi yhtiöstä löytyy yleistä varastotilaa pyörille ja muille ulkovälineille sekä lastenvaunuille. Yhtiössä on myös talosauna, josta saunomisesta pitävät voivat varata erillisveloitettavan viikkovuoron sekä maksuton pesutupa, jonka olemassaolo helpottaa erityisesti isomman pyykkivuoren hallintaa. Rakennusten sisäpihoilta löytyy kaksi leikkialuetta perheen pienimmille ja autoilevia asukkaita helpottaa erikseen vuokrattavien pysäköintipaikkojen hyvä saatavuus.

Lähialue ja palvelut

Alueelta löytyvät terveyskeskus, koulut useita päiväkoteja sekä monipuoliset päivittäispalvelut. Huikean valikoiman kauppakeskus Kaareen on vain lyhyt kävelymatka. Kannelmäessä on paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia; vehreät joenvarren ulkoilureitit kutsuvat lenkille ja Kanneltalon runsas kulttuuritarjonta houkuttelee kulttuurin ystäviä. Läheltä löydät myös urheilukentän sekä kivoja leikkipuistoja lapsille.

Liikenneyhteydet

Yhtiön sijainti Kannelmäessä tarjoaa erinomaiset kulkuyhteydet vaivattomaan liikkumiseen ympäri pääkaupunkiseutua. Lähimmälle bussipysäkille sekä Kannelmäen juna-asemalle on n. 5 minuutin kävelymatka. Paikallisjuna Helsingin keskustaan vie n. 13 min.

Muuta

Vuokra sisältää veden sekä 50 M DNA -laajakaistan.

Vuokrasopimus solmitaan toistaiseksi voimassaolevaksi 1kk irtisanomisajalla. Vakuus 1kk vuokra. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Helsingin Hanuripolku 4-6
Rakennusvuosi 1974
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 161
Huoneistotyypit 1h+kk - 3h+k
Energialuokka Hanuripolku 4 E 2018, Hanuripolku 6 D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Hanuripolku 4–6
Kaupunginosa Kannelmäki, Helsinki
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,2 km
Rautatieasema, 0,5 km
Lentokenttä, 13,8 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä
Muu varustelu Talopesula, kuivaushuone, pyörävarastot

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.