Espoon Itsehallintotie 1

Leppävaara, Espoo Näytä kartalla

Viihtyisiä vuokrakoteja loistavalla sijainnilla Leppävaarassa

Itsehallintotie 1 on Espoon Leppävaarassa sijaitseva, vuonna 1999 rakentunut viihtyisä kolmen talon kiinteistökokonaisuus, josta löytyy asuntoja kompakteista kaksioista tilaviin kolmioihin. Kaikissa asunnoissa on oma sauna sekä parveke tai terassipiha. Vehreä ja suojaisa sisäpiha tuo puistomaista tuntua ja tarjoaa puuhaa perheen pienimmille.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiselle asuinhuoneistolle kuuluu oma irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Lisäksi yleistä varastotilaa löytyy ulkoiluvälinevarastojen muodossa. Taloyhtiön pesutupa kuivaushuoneineen sijaitsee D-rapussa. Autopaikkoja yhtiössä on vuokrattavissa runsaasti niin katetusta autohallistakin kuin yhtiön piha-alueilta.

Lähialue ja palvelut

​Aluuelta on helppoa ja nopeaa liikkua niin luontoon kuin kaupungin sykkeeseenkin. Kivenheiton päässä on Kauppakeskus Sello päivittäistavarakauppoineen, liikkeineen ja palveluineen sekä mm. Sellosali ja Leppävaaran kirjasto. Myös Leppävaaran urheilupuiston monipuoliset liikuntamahdollisuudet, kuten uusi uimahalli sekä kesällä urheilupuiston lähelle avautuva monilajikeskus Kameleonten ovat lähellä. Talin merelliset ja vehreät ulkoilumaastot ovat niin ikään vain kävelymatkan päässä.

Julkiset liikenneyhteydet

Kiinteistöltä on on sujuvaa liikkua kaikkialle: junarata, Kehä I ja Turunväylä takaavat nopeat yhteydet joka suuntaan niin julkisen liikenteen palveluilla kuin omalla autollakin. Myös kevyenliikenteen verkosto alueella on kattava. Alueen kulkuyhteydet parantuivat vielä entisestään Raide-Jokerin aloitettua liikennöinnin kesäkuussa 2023. Nykyisiä raitiovaunulinjoja nopeampi Raide-Jokeri pysähtyy Perkkaan ja Vermonniityn alueella jopa kolmella pysäkillä. Perinteisiä raiteita pitkin pääsee nopeasti Helsingin ja Turun suuntiin joko Leppävaaran tai Mäkkylän asemien kautta, jotka ovat kävelymatkan päässä.

Muuta

Vuokra sisältää vesimaksut sekä 50M laajakaistan. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassaoleva 1kk irtisanomisajalla. Vakuus 500 euroa. Lemmikit tervetulleita!

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

 

 

 

 

 

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Itsehallintotie 1
Rakennusvuosi 1999
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 194
Huoneistotyypit 1h+tk+s - 3h+k+s
Energialuokka D 2018 - E (talo 3)2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Itsehallintotie 1
Kaupunginosa Leppävaara, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,2 km
Rautatieasema, 1,3 km
Lentokenttä, 18,4 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä
Yleiset tilat Pesutupa, Urheiluvälinevarasto

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä
Savuton kiinteistö Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.