Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi

Kallvikintie 91 Helsinki, Vuosaari

Lisää asuntohakemukseen
Perustiedot
Sijainti Helsinki, Vuosaari
Kallvikintie 91, 00960 Helsinki
Rakennustyyppi kerrostalo
Huoneistotyypit 1H+KT | 2H+KT | 3H+KT | 4H+KT
Huoneistojen koko 37–77,5 m2 m2
Sauna Saunaosasto
Tietoliikenneyhteydet tietoliikenneliitäntä
Hissi Kyllä
Varallisuusraja Ei
Asunnot 49
Autopaikoitus autopaikka ja sähköpistoke, autopaikka
Parkkipaikkojen lukumäärä 28
Tietoja taloyhtiöstä
Taloyhtiön nimi As Oy Helsingin Kallvikintie 91
Rakennusvuosi 2020
Huoneistoja, kpl 49
Tilat ja varustelu parveke tai terassi, pesutupa, kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, hissi
Energiatodistus Kyllä
Energialuokka B 2018
Lisätietoja Taloyhtiö on savuton: tupakointi on kielletty niin asunnoissa, parvekkeilla kuin koko taloyhtiön alueellakin.
Liikenneyhteydet ja etäisyydet
Palvelut Hyvät kaupalliset ja julkiset palvelut.
Bussipysäkki 0 km
Vapaat asunnot
1H+KTHeti vapaaKatso >
1H+KTHeti vapaaKatso >
2H+KTVapautuu 16.08.2021Katso >

TYYLIKOTEJA VIEHKEÄSSÄ MILJÖÖSSÄ HYVIEN PALVELUIDEN ÄÄRESSÄ

Kallvikintie 91:een on valmistunut elokuussa 2020 49 vuokra-asuntoa. Asunnot ovat yleisilmeiltään vaaleita ja valoisia. Asuntojen pintamateriaalit ovat laadukkaita ja  varustelutaso modernia: asunnoissa on mm. astianpesukone. Asuntojen neliöt on suunniteltu tehokkaiksi ja toimiviksi.

Kallvikintie 91:n asuinympäristö on väljästi rakennettua, vehreää vanhaa Vuosaarta.  Talon lähellä on Ilveskorvenpuisto ja Kangaslampi.  Kivenheiton päässä on pieni ostoskeskus, josta löytyvät mm. päivittäistavarakauppa ja ravintoloita.

Talon vierestä kulkevat mm. bussilinjat 813 ja 560. Runkolinja 560 liikennöi Helsingin Rastilan ja Vantaan Myyrmäen väliä tiheällä aikataululla. Bussilla pääsee noin 5 minuutissa niin Vuosaaren kuin Mellunmäenkin metroasemalle. Linjan varrella on 4 metroasemaa ja 2 rautatieasemaa (Malmi ja Myyrmäki), jotka mahdollistavat jatkoyhteydet lentokentälle.

Keski-Vuosaaren alueella on useita päiväkoteja ja kouluja sekä hyvät ulkoilumaastot, kuten Mustavuoren Natura-luonnonsuojelualue. Aurinkolahden upealle uimarannalle on matkaa noin 3,5 km. Vuosaaressa on hyvät kaupalliset ja julkiset palvelut: mm. Columbuksen kauppakeskus ja Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus.

Taloyhtiö on savuton: tupakointi on kielletty niin asunnoissa, parvekkeilla kuin koko taloyhtiön alueellakin. Lemmikit ovat sallittuja. Vuokraan sisältyy 10M DNA -laajakaista.

Yhteistilat: asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, saunaosasto ja pesutupa. Kohteessa on piha-autopaikkoja.

Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan, ja ne tulee olla kunnossa.

HUOM! Asuntojen kuvat ovat 3. kerroksen malliasunnoista. Kuvista puuttuu jääkaappi/pakastin, mutta sellainen kuuluu varusteisiin.

Varaukset ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@realia.fi. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.