Helsingin Kallvikintie 91

Vuosaari, Helsinki Näytä kartalla

TYYLIKOTEJA VANHASSA VUOSAARESSA HYVIEN PALVELUIDEN ÄÄRELLÄ

Kallvikintie 91 on tyylikäs ja valoisa 49 asunnon taloyhtiö Vanhassa Vuosaaressa. Talo on valmistunut vuonna 2020. Asunnot ovat yleisilmeiltään vaaleita ja niissä on laadukkaat pintamateriaalit ja moderni varustelutaso. Asunnot on suunniteltu eri elämäntilainteisiin toimiviksi. Kaikissa asunnoissa on isot, lasitetut parvekkeet, jotka ovat kuin yksi tila lisää!

Kallvikintie 91:n asuinympäristö on väljästi rakennettua, vehreää vanhaa Vuosaarta.  Talon lähellä on Ilveskorvenpuisto ja Kangaslampi.  Kivenheiton päässä on pieni ostoskeskus, josta löytyvät mm. päivittäistavarakauppa ja ravintoloita.

Tämän viihtyisän taloyhtiön yleisilme on uusi ja puhdas. Taloyhtiö on savuton eli tupakointi on kielletty koko taloyhtiön alueella, myös asunnoissa ja parvekkeilla. Lemmikit ovat näihin koteihin lämpimästi tervetulleita. Vuokraan sisältyy myös 50 megan DNA-laajakaista.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Sisäänkäyntikerroksessa on jokaiselle asukkaalle oma asuntokohtainen irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Samassa kerroksessa sijaitsevat myös ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot sekä siisti saunaosasto, josta voi varata vuoroja tarpeen mukaan. Asukkailla on mahdollisuus käyttää taloyhtiön ilmaista pesutupaa, johon on sähköinen varausjärjestelmä. Taloyhtiöllä on vuokrattavia autopaikkoja, myös sähköautoille. Asukkaiden käytettävissä on myös yhteiskäyttöauto, jonka käytöstä maksetaan tuntiperusteisesti kätevällä sovelluksella. Siistin ulkoalueen yhteydessä talon sisäpihalla on leikkipaikka.

Lähialue ja palvelut

Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja, jonne on turvallista kulkea pyörä- ja kävelyteitä pitkin. Kivenheiton päässä on pieni ostoskeskus, jossa on mm. päivittäistavarakauppa, kioski ja ravintoloita. Vuosaaressa on hyvät kaupalliset ja julkiset palvelut: mm. Columbuksen kauppakeskus, urheilutalo uimahalleineen sekä ja Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus.

Kallvikintie 91:n asuinympäristö on väljästi rakennettua ja vehreää vanhaa Vuosaarta. Talon lähellä sijaitsee idyllinen Kangaslampi. Vuosaaressa on hyvät ulkoilumaastot, kuten läheinen Mustavuoren Natura-luonnonsuojelualue, josta on ulkoilureittejä pitkin yhteys aina Sipooseen saakka. Aurinkolahden uimarannalle on matkaa noin 3,5 km.

Liikenneyhteydet

Talon vierestä kulkevat bussilinjat 813 ja 560. Runkolinja 560 liikennöi Helsingin Rastilan ja Vantaan Myyrmäen väliä tiheällä aikataululla. Bussilla pääsee noin 5 minuutissa niin Vuosaaren kuin Mellunmäenkin metroasemille. Linjan 560 varrella on 4 metroasemaa ja 2 rautatieasemaa (Malmi ja Myyrmäki), jotka mahdollistavat jatkoyhteydet lentokentälle. Suunnitteilla oleva Raide Jokeri 2 tulee aikanaan liikennöimään Kallvikintieltä.

Muuta

Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan hakemuksen yhteydessä.

Varaukset ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Helsingin Kallvikintie 91
Rakennusvuosi 2020
Rakennustyyppi Kerrostalo
Kerrokset 7
Huoneistoja 49
Huoneistotyypit 1H+KT | 2H+KT | 3H+KT | 4H+KT
Huoneistojen koko 37–77,5 m2
Energialuokka B 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Kallvikintie 91
Kaupunginosa Vuosaari, Helsinki
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,1 km
Metroasema, 5-6 minuutin bussimatkan päässä sekä Vuosaaren että Mellunkylän metroasemat. Vuosaaren metroasema 2,5 km km
Palvelut Hyvät kaupalliset ja julkiset palvelut.

Tilat ja varustelu

Autopaikoitus Autopaikka ja sähköpistoke: 28 kpl
Yhteiskäyttöauto Kyllä
Tietoliikenneyhteydet Kyllä
Hissi Kyllä
Sauna Taloyhtiön sauna
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Irtaimistovarasto, Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä
Savuton kiinteistö Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.