Kap Hornin katu 8 Helsinki, Jätkäsaari Lisää asuntohakemukseen
Perustiedot
Sijainti Helsinki, Jätkäsaari
Kap Hornin katu 8, 00220 Helsinki
Rakennustyyppi kerrostalo
Huoneistotyypit 1h+kk+p - 4h+avok+s+terassit
Sauna Saunaosastot sijaitsevat A-portaan kattokerroksessa
Parveke tai terassi Asunnoissa on lasitettu parveke tai terassi
TV Kaapeli-TV
Hissi Kyllä
Varallisuusraja Ei
Muut varusteet Kaksi talopesulaa kuivaushuoneineen, polkupyörä- ja ulkoiluvälinevarastot sekä lastenvaunuvarastot
Parkkipaikkojen lukumäärä Pihakannen alla olevassa autohallissa
Tietoja taloyhtiöstä
Taloyhtiön nimi Helsingin Kap Hornin katu 8
Rakennusvuosi 2013
Huoneistoja, kpl 63
Energiatodistus Ei
Energialuokka A
Lisätietoja Vesimaksu sisältyy vuokraan
Liikenneyhteydet ja etäisyydet
Bussipysäkki 1,1 km
Ladattavat tiedostot
Rakennustapaseloste
Asemapiirros

Asunto Oy Helsingin Kap Hornin katu 8 sijaitsee Jätkäsaaren merellisessä kantakaupungissa. Kiinteistö on osa hienoa korttelikokonaisuutta, jonka sisään kätkeytyy viihtyisät sisäpihat. Pihat rajoittuvat alueen läpi kulkevaan, yli kilometrin pituiseen Hyväntoivonpuistoon.

Kiinteistössä on 63 valoisaa ja varustetasoltaan laadukasta vuokrakotia sekä yksi liiketila. Asuntojen koot ovat 36–94,5 m2 ja huoneistotyypit 1h+kk+p–4h+avok+s+terassit. Asunnoissa on lasitettu parveke tai terassi ja sälekaihtimet sekä astianpesukone. Kaksi suurinta huoneistoa ovat kahdessa tasossa ylimmissä kerroksissa. Osassa asuntoja on oma sauna.

Taloyhtiössä on kaksi saunaosastoa, jotka sijaitsevat A-portaan kattokerroksessa. Lisäksi yhtiössä on kaksi talopesulaa ja kuivaushuoneet, polkupyörä- ja ulkoiluvälinevarastot sekä lastenvaunuvarastot. Yhtiön autopaikat sijaitsevat autohallissa korttelin pihakannen alla. Vesimaksu sisältyy vuokraan sekä 10 M nettiyhteys.

Jätkäsaaresta on Helsingin ydinkeskustaan matkaa noin puoli kilometriä. Jätkäsaaren matkustajasatama, Jätkäsaari, Ruoholahti ja ydinkeskusta tarjoavat kattavat palvelut. Ruoholahden metroaseman läheisyys, raitioliikenne sekä pyöräily- ja jalankulkureittiverkosto tarjoavat monipuoliset kulkuyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua. Jätkäsaaren rannoilta avautuvat maisemat avomerelle.

 

Suljetästä