Helsingin Kiviparintie 2

Myllypuro, Helsinki Näytä kartalla

Kiviparintiellä kaikki tärkeä on lähellä

Kiviparintie 2 on vuonna 2011 valmistunut kerrostalo, joka on osa Myllypuron ostoskeskuksen kokonaisuutta. Kiviparintie 2:ssa on 92 asuntoa pinta-aloiltaan 33,0 – 75,0 m2 Asuntopohjia löytyy yksiöistä saunallisiin kolmioihin. Tilaratkaisut ovat toimivia ja asuntojen pintamateriaaliratkaisut laadukkaita; lattiat ovat puukuvioista laminaattia ja kylpyhuoneet laatoitettuja. Huoneistoissa on lasitettu parveke tai terassi ja valtaosassa myös oma sauna.

Näihin koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita!

Kiviparintie 2 on vuonna 2011 valmistunut kerrostalo, joka on osa Myllypuron ostoskeskuksen kokonaisuutta. Kiviparintie 2:ssa on 92 asuntoa pinta-aloiltaan 33,0 – 75,0 mAsuntopohjia löytyy yksiöistä saunallisiin kolmioihin. Tilaratkaisut ovat toimivia ja asuntojen pintamateriaaliratkaisut laadukkaita; lattiat ovat puukuvioista laminaattia ja kylpyhuoneet laatoitettuja. Huoneistoissa on astianpesukone, lasitettu parveke tai terassi ja valtaosassa myös oma sauna.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiselle asunnolle on oma huoneistokohtainen irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Yhtiön erillinen saunaosasto sijaitsee viereisen rakennuksen pihakatolla 2. kerroksessa ja sinne on ulkoinen siltayhteys suoraan rakennuksen porrashuoneista. Autopaikat sijaitsevat ostoskeskuksen puolilämpimässä autohallissa ja ovat vuokrattavissa erikseen paikkaa tarvitseville.

Lähialue ja palvelut

Myllypuron ostoskeskus sekä Itäkeskus kauppakeskittymineen ja ravintoloineen tarjoavat monipuoliset päivittäistavarapalvelut. Alueella toimii myös päiväkoteja sekä ala- ja yläasteen koulut. Myllypuron terveysasema, kirjasto ja metroasema ovat talon lähes välittömässä läheisyydessä.

Alue tarjoaa myös monipuolisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia vuoden ympäri : Liikuntamyllyn sisäliikuntakeskus tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet liikunnalliseen harrastamiseen säätilasta riippumatta ja Kivikon liikuntapuistoon sekä Hallainvuoren ja Mustanpuronraitin luontoalueisiin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa.

Julkiset liikenneyhteydet

Myllypuron metroaseman ja Kehä I:n läheisyys takaavat joustavat ja toimivat liikenneyhteydet.

Muuta

Vuokraan sisältyy vesi sekä 50M DNA -laajakaista. Vuokrasopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia 1kk irtisanomisajalla.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Helsingin Kiviparintie 2
Rakennusvuosi 2011
Rakennustyyppi Kerrostalo
Kerrokset 5
Huoneistoja 92
Huoneistotyypit 1h+kk - 3h+kk+s
Energialuokka B 2007
Ladattavat tiedostot

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Kiviparintie 2 E–H
Kaupunginosa Myllypuro, Helsinki
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,4 km
Metroasema, 0,3 km
Lentokenttä, 17,5 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä
Sauna Taloyhtiön sauna
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Irtaimistovarasto, Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja
Muu varustelu Irtaimistovarasto, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto, pesula, kuivaushuone sekä tomutushuone

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.