Kuvastimentie 1 G-H, Espoo, Olari

Olari, Espoo Näytä kartalla

Huhtikuussa 2020 valmistunut Asunto Oy  Espoon Kefeus on luonnläheinen kiinteistö. Asunnot ovat huoneistotyypeiltään 1h+kt+alk – 3h+kt ja suuruudeltaan 36 – 66,5 m2. Kaikissa ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasitettu terassi ja ylempien kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke. Yhtiöllä on erikseen vuokrattavia autohalli- ja piha-autopaikkoja, myös ladattaville autoille.

Asuntojen pohjaratkaisut ovat toimivia ja materiaalit laadukkaita. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, keraaminen liesitaso, erillisuuni, astianpesukone ja varaus mikroaaltouunille. Yhtiöllä on saunaosasto, ulkoiluvälinevarasto, pesula, kuivaushuone ja jokaisen asunnon oma irtainvarasto.

Asunto Oy Espoon Kefeus sijaitsee uudella asuinalueella Olarin ja Matinkylän palveluiden lähellä. Päiväkodit ja koulut löytyvät lähistöltä. Espoon keskuspuiston upeat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet avautuvat miltei pihapiiristä.

Lemmikit ovat tervetulleita. Vuokraan sisältyy 50M DNA-laajakaista. Vuokravakuus on 500€. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan ja ne tulee olla kunnossa. Vesimaksu 20€/hlö/kk.

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Kuvastimentie 1 G-H, Espoo, Olari
Rakennusvuosi 2020
Rakennustyyppi Kerrostalo
Kerrokset 6
Huoneistoja 75
Huoneistotyypit 1H+KT+ALK - 3H+KT
Huoneistojen koko 36,0 - 65,5
Energialuokka C 2013

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Kuvastimentie 1 G-H
Kaupunginosa Olari, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,3 km
Metroasema, 2,7 km
Lentokenttä, 28 km km
Palvelut Olarin palvelut vajaan 1 km päässä. Matinkylän ja Iso Omenan kauppakeskuksen palvelut lähistöllä. Päiväkodit ja koulut lähistöllä.
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Tietoliikenneyhteydet Kyllä
10 Mb netti kuuluu vuokraan.
Hissi Kyllä
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä
Savuton kiinteistö Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.