Espoon Kefeus

Olari, Espoo Näytä kartalla

Upea luonnonläheinen asuinalue Olarissa

Huhtikuussa 2020 valmistunut Asunto Oy  Espoon Kefeus on kaunis ja harmoninen kerrostaloyhtiö uudehkolla asuinalueella Espoon Olarissa. Rakennus käsittää 75 huoneistoa kuudessa luhtitalon kerroksessa, kahdessa eri rapussa.  Asunnot ovat huoneistotyypeiltään 1h+kt+alk – 3h+kt ja suuruudeltaan 36 – 66,5 m2. Asuntojen pohjaratkaisut ovat toimivia ja materiaalit laadukkaita. Keittiöissä on jää-pakastinkaappi, keraaminen liesitaso, erillisuuni, astianpesukone ja varaus mikroaaltouunille. Kaikissa ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasitettu terassi ja ylempien kerrosten asunnoissa on lasitettu parveke. Talo sijaitsee jylhän ja rauhaa henkivän metsäisen kalliotontin vieressä ja alueelta löytyvätkin loistavat ulkoilumaastot, sekä mainio ympäristö mielikuvituksekkaaseen leikkiin perheen pienemmille. Lemmikit ovat myös lämpimästi tervetulleita!

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiselle asuinhuoneistolle kuuluu oma huoneistokohtainen irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Lisätilaa tarjoavat yleisten varastotilojen muodossa ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot. Pesutupa kuivaushuoneineen helpottaa arkea ja yhtiön saunaosastolla on mahdollista rentoutua varaamalla vuoro tarvittaessa erillisen, kätevän verkkopalvelun avulla.

Yhtiöllä on runsaasti erikseen vuokrattavia autohalli- ja piha-autopaikkoja sekä sähköautopaikkoja ladattaville autoille.

Lähialue ja palvelut

Asunto Oy Espoon Kefeus sijaitsee uudella asuinalueella Olarin ja Matinkylän palveluiden lähellä. Päiväkodit ja koulut löytyvät lähistöltä. Espoon keskuspuiston upeat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet avautuvat miltei pihapiiristä.

Julkiset liikenneyhteydet

Lähimmälle linja-autopysäkille matkaa noin 400m. Linja-autolla noin 10 minuutin ajomatka Matinkylän metroasemalle, josta nopeat suorat yhteydet Helsinkiin.

Muuta

Vuokraan sisältyy 50M DNA-laajakaista. Vesimaksu 20€/hlö/kk, vuokravakuus 250€. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi 1kk irtisanomisajalla.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Kefeus
Rakennusvuosi 2020
Rakennustyyppi Kerrostalo
Kerrokset 6
Huoneistoja 75
Huoneistotyypit 1H+KT+ALK - 3H+KT
Huoneistojen koko 36,0 - 65,5
Energialuokka C 2013

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Kuvastimentie 1 G-H
Kaupunginosa Olari, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,3 km
Metroasema, 2,7 km
Lentokenttä, 28 km km
Palvelut Olarin palvelut vajaan 1 km päässä. Matinkylän ja Iso Omenan kauppakeskuksen palvelut lähistöllä. Päiväkodit ja koulut lähistöllä.
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Tietoliikenneyhteydet Kyllä
50 Mb netti kuuluu vuokraan.
Hissi Kyllä
Sauna Taloyhtiön sauna
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Irtaimistovarasto, Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto
Muu varustelu Mankeli

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä
Savuton kiinteistö Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.