Espoon Markkinakatu 2

Matinkylä, Espoo Näytä kartalla

Viihtyisiä vuokrakoteja Matinkylän ytimessä

Markkinakatu 2 on vuonna 2007 valmistunut taloyhtiö joka sijaitsee Matinkylässä, kauppakeskus Ison Omenan palveluiden välittömässä läheisyydessä. Yhtiön asunnot ovat 1-3 h koteja, joissa kaikissa on oma lasitettu parveke tai terassipiha. Kylpyhuoneet on laatoitettu ja jokaisessa asunnossa on oma sauna.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiselle asunnolle löytyy oma huoneistokohtainen irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Yleistä yhteistä varastotilaa löytyy myös ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastojen muodossa. Kuivaushuone löytyy rappuja yhdistävästä käytävästä talon pohjakerroksesta. Autoilevien asukkaiden on mahdollista vuokrata paikka erikseen läheisestä pysäköintitalosta.

Lähialue ja palvelut

Kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla Matinkylässä kauppakeskus Ison Omenan välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskuksesta löytyy runsaasti liikkeitä ja palveluja sekä kirjasto, elokuvateatteri ja paljon muuta. Koulut ja terveyspalvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueella on myös hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet.

Julkiset liikenneyhteydet

Länsiväylän kautta mutkattomat liikenneyhteydet Helsingin keskustaan sekä Olarin suuntaan, lähimmälle bussipysäkille 100m. Länsimetron asema kävelymatkan päässä, käytännössä tien toisella puolella Ison Omenan metroasemalla.

Muuta

Lemmikit ovat tervetulleita. Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 50M DNA-laajakaista. Vuokravakuus on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Markkinakatu 2
Rakennusvuosi 2007
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 53
Huoneistotyypit 1h+tpk+s - 3h+k+s
Energialuokka C 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Markkinakatu 2
Kaupunginosa Matinkylä, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,4 km
Metroasema, 0,5 km
Lentokenttä, 29,1 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Kuivaushuone

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.