Espoon Markkinakatu 2

Matinkylä, Espoo Näytä kartalla

ESPOON MATINKYLÄSSÄ VIIHTYISIÄ VUOKRAKOTEJA!

Markkinakatu 2 sijaitsee Matinkylässä, palveluiden vieressä. Kiinteistö on valmistunut vuonna 2007. Huoneistot ovat 1-3 h asuntoja, joissa kaikissa on oma lasitettu parveke tai terassipiha. Kylpyhuoneet on laatoitettu ja jokaisessa asunnossa on oma sauna. Autopaikat vuokrattavissa erikseen viereisesti parkkitalosta.

Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Matinkylässä kauppakeskus Ison Omenan vieressä. Kauppakeskuksesta löytyy runsaasti liikkeitä ja palveluja sekä kirjasto, elokuvateatteri ja paljon muuta.

Matinkylän metroasema vieressä. Länsiväylän kautta myös hyvät liikenneyhteydet Helsingin keskustaan sekä Olarin suuntaan, bussipysäkille 100m.

Lemmikit ovat sallittuja. Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 50M DNA-laajakaista. Vuokravakuus on 500€. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan ja ne tulee olla kunnossa.

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Markkinakatu 2
Rakennusvuosi 2007
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 53
Huoneistotyypit 1h+tpk+s - 3h+k+s
Energialuokka C 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Markkinakatu 2
Kaupunginosa Matinkylä, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,4 km
Metroasema, 0,5 km
Lentokenttä, 29,1 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Kuivaushuone

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.