Espoon Jousi, Espoon Kaari

Matinkylä, Espoo Näytä kartalla

Viihtyisiä vuokrakoteja Matinkylän ytimessä

Markkinakatu 4A ja 4B ovat osaketaloja, joista Ilmarisen omistamat asunnot toimivat vuokra-asuntoina. Talot ovat valmistuneet vuonna 2008. Huoneistoissa on käytetty laadukkaita materiaaleja; lattiassa on lautaparketti ja keittiössä keraaminen liesitaso sekä astianpesukone, kylpyhuoneet ovat laatoitettuja ja lattiasta löytyy säädettävä mukavuuslämmitys. Mukavan kokoiset parvekkeet ovat lasitettuja. Miellyttävänä lisänä asunnoissa on ilmanvaihtojärjestelmä, joka on huoneistokohtaisesti säädettävissä.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiselle asunnolle löytyy oma huoneistokohtainen irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Yleistä yhteistä varastotilaa löytyy myös ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastojen muodossa. Autoilevien asukkaiden on mahdollista vuokrata paikka erikseen läheisestä pysäköintitalosta.

Lähialue ja palvelut

Kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla Matinkylässä kauppakeskus Ison Omenan välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskuksesta löytyy runsaasti liikkeitä ja palveluja sekä kirjasto, elokuvateatteri ja paljon muuta. Koulut ja terveyspalvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueella on myös hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet.

Julkiset liikenneyhteydet

Länsiväylän kautta mutkattomat liikenneyhteydet Helsingin keskustaan sekä Olarin suuntaan, lähimmälle bussipysäkille 100m. Länsimetron asema kävelymatkan päässä, käytännössä tien toisella puolella Ison Omenan metroasemalla.

Muuta

Lemmikit ovat tervetulleita. Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 10M DNA-laajakaista. Vuokravakuus on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Jousi, Espoon Kaari
Rakennusvuosi 2007
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 34
Huoneistotyypit 2h+kk+s - 3h+k+s
Energialuokka D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Markkinakatu 4 A - B
Kaupunginosa Matinkylä, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,3 km
Metroasema, 0,5 km
Lentokenttä, 29,1 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.