Uusia koteja
Vanhaan Vuosaareen
Mustalahdentie 15 Helsinki, Vuosaari
Perustiedot
Sijainti Helsinki, Vuosaari
Mustalahdentie 15, 00960 Helsinki
Rakennustyyppi kerrostalo
Huoneistotyypit 1H+KT | 2H+KT | 3H+KT
Huoneistojen koko 37–82 m2 m2
Sauna Saunaosasto
Tietoliikenneyhteydet tietoliikenneliitäntä
Hissi Kyllä
Varallisuusraja Ei
Asunnot 47
Autopaikoitus autopaikka ja sähköpistoke
Tietoja taloyhtiöstä
Taloyhtiön nimi As Oy Helsingin Mustalahdentie 15
Rakennusvuosi 2019
Huoneistoja, kpl 47
Tilat ja varustelu pesutupa, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, hissi
Energiatodistus Ei
Lisätietoja Tupakointi kielletty
Liikenneyhteydet ja etäisyydet
Palvelut Hyvät kaupalliset ja julkiset palvelut.
Bussipysäkki 100 m km

As Oy Helsingin Mustalahdentie 15 – arvoitu valmistuminen 12/2019

TYYLIKOTEJA VIEHKEÄSSÄ MILJÖÖSSÄ HYVIEN PALVELUIDEN ÄÄRESSÄ

Mustalahdentie 15:n asuinympäristö on väljästi rakennettua, vehreää vanhaa kulttuurihistoriallista Vuosaarta.  Taloa vastapäätä on Ilveskorvenpuisto ja Kangaslampi.  Kivenheiton päässä on pieni ostoskeskus, josta löytyvät mm. päivittäistavarakauppa ja ravintoloita.

Talon vierestä kulkevat mm. bussilinjat 813 ja 560. Runkolinja 560 liikennöi Helsingin Rastilan ja Vantaan Myyrmäen väliä tiheällä aikataululla. Bussilla pääsee noin 5 minuutissa niin Vuosaaren kuin Mellunmäenkin metroasemalle. Linjan varrella on 4 metroasemaa ja 2 rautatieasemaa (Malmi ja Myyrmäki), jotka mahdollistavat jatkoyhteydet lentokentälle.

Keski-Vuosaaren alueella on useita päiväkoteja ja kouluja sekä hyvät ulkoilumaastot, kuten Mustavuoren Natura-luonnonsuojelualue. Aurinkolahden upealle uimarannalle on matkaa noin 3,5 km. Vuosaaressa on hyvät kaupalliset ja julkiset palvelut: mm. Columbuksen kauppakeskus ja Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus.

Mustalahdentie 15:n asunnot ovat yleisilmeiltään vaaleita ja valoisia. Asuntojen pintamateriaalit ovat laadukkaita ja  varustelutaso modernia: asunnoissa on mm. astianpesukone. Asuntojen neliöt on suunniteltu tehokkaiksi ja toimiviksi.

Taloyhtiö on savuton: tupakointi on kielletty niin asunnoissa, parvekkeilla kuin koko taloyhtiön alueellakin. Lemmikit ovat sallittuja. Vuokraan sisältyy 10M DNA -laajakaista.

Yhteistilat: asuntokohtaiset irtaimistovarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, saunaosasto, pesutupa ja Smartpost-automaatti. Kohteessa on piha-autopaikkoja.

Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan, ja ne tulee olla kunnossa.

Varaukset ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@realia.fi.

 

Suljetästä