Helsingin Neitsytsaarentie

Vuosaari, Helsinki Näytä kartalla

Luonnonläheistä asumista Vuosaaressa

Neitsytsaarentie 2–8 koostuu viidestä matalasta kerrostalosta, jotka sijaitsevat rauhallisessa ja vehreässä vanhassa Vuosaaressa. Asunnoissa on toimivat ja selkeät pohjaratkaisut ja niistä löytyy valinnanvaraa eri elämäntilanteisiin; aina pienistä yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Osassa asuntoja on lasitettu parveke.

Tupakointi asunnoissa ja parvekkeilla on kielletty vuoden 2017 jälkeen tehdyissä vuokrasopimuksissa. Lemmikit ovat näihin koteihin lämpimästi tervetulleita. Vuokraan sisältyy myös 50 megan DNA-laajakaista.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Kellarikerroksesta löytyy jokaiselle asunnolle oma irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Samassa kerroksessa sijaitsevat myös ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot. Saunaosastot löytyvät jokaisen talon alakerrasta 4A-taloa lukuunottamatta. Asukkailla on mahdollisuus käyttää taloyhtiön ilmaista pesutupaa, joka sijaitsee Neitsytsaarentie 2-talossa. Taloyhtiöllä on vuokrattavia autopaikkoja, myös sähköautoille, sekä mahdollisuus yhteiskäyttöauton käyttöön, josta maksetaan tuntiperusteisesti kätevällä sovelluksella. Lisäksi 2- 6- ja 8-taloista löytyy tilavia autotalleja, jonne auton saa mukavasti suojaan lumelta ja tuiskulta.

Lähialue ja palvelut

Alueella on useita päiväkoteja ja kouluja, jonne on turvallista kulkea pyörä- ja kävelyteitä pitkin. Kivenheiton päässä on pieni ostoskeskus, jossa on mm. päivittäistavarakauppa, kioski ja ravintoloita. Vuosaaressa on hyvät kaupalliset ja julkiset palvelut: mm. Columbuksen kauppakeskus, urheilutalo uimahalleineen sekä Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus.

Neitsytsaarentien asuinympäristö on väljästi rakennettua ja vehreää vanhaa Vuosaarta, jonka lähellä sijaitsevat idyllinen Kangaslampi sekä Ilveskorvenpuisto. Vuosaaressa on hyvät ulkoilumaastot, kuten läheinen Mustavuoren Natura-luonnonsuojelualue, josta on ulkoilureittejä pitkin yhteys aina Sipooseen saakka. Aurinkolahden uimarannalle on matkaa noin 3,5 km.

Liikenneyhteydet

Talojen vierestä kulkevat bussilinjat 813 ja 560. Runkolinja 560 liikennöi Helsingin Rastilan ja Vantaan Myyrmäen väliä tiheällä aikataululla. Bussilla pääsee noin 5 minuutissa niin Vuosaaren kuin Mellunmäenkin metroasemille. Linjan 560 varrella on 4 metroasemaa ja 2 rautatieasemaa (Malmi ja Myyrmäki), jotka mahdollistavat jatkoyhteydet lentokentälle. Suunnitteilla oleva Raide Jokeri 2 tulee aikanaan liikennöimään viereiseltä Kallvikintieltä.

Muuta

Vesimaksut sisältyvät vuokraan. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan hakemuksen yhteydessä.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Helsingin Neitsytsaarentie
Rakennusvuosi 1965
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 201
Huoneistotyypit 1h+kk - 4h+k+rkh
Energialuokka D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Neitsytsaarentie 2–8
Kaupunginosa Vuosaari, Helsinki
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,4 km
Metroasema, 2 km
Lentokenttä, 17,8 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Yhteiskäyttöauto Kyllä
Sauna Taloyhtiön sauna
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Irtaimistovarasto, Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.