Espoon Neulaspolku 1

Tapiola, Espoo Näytä kartalla

Viehättäviä koteja Espoon puutarhakaupungissa

Neulaspolku 1 on perinteikkäällä ja arvostetulla Tapiolan alueella sijaitseva, vuonna 1995 rakennettu ja 2002 peruskorjattu kerrostalo. Yhtiössä on 42 asuntoa neljässä rapussa, joista A-B ja C-D-raput yhdistyvät luhtikäytävällä toisiinsa. Asuntotyyppejä talosta löytyy yksiöistä kolmioihin, kaikissa asunnoissa on oma sauna ja osassa jopa oma takka.

Rakennus sijaitsee puistomaisessa ympäristössä, jossa on mukavan väljää ja useista asunnoista avautuvatkin viehättävät ja rauhoittavat näkymät ympäröivään luontoon. Peruskorjauksen yhteydessä nelikerroksiseen taloon on asennettu hissit, jotka on uusittu vuoden 2023 aikana.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiselle asunnolle on oma irtainvarasto, joka sisältyy vuokraan. Talon irtainvarastot löytyvät kellarikerroksesta, joka halkoo läpi rakennuksen neljän rapun. Ulkoiluvälineille löytyvät omat yhteisvarastot katutasosta. Autopaikkoja yhtiöllä ei ole.

Lähialue ja palvelut

Yhtiö sijaitsee hyvällä paikalla Tapiolassa kauppakeskus Ainoan välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskuksesta löytyy runsaasti liikkeitä, erilaisia palveluja ja ravintoloita, Suomen suurin maanalainen pysäköintiliittymä sekä linja-auto ja metroasemien keskittymät. Alueella myös terveyskeskus, päiväkoteja, ylä- sekä ala-aste ja hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet. Tapiolan urheilupuisto tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja liikunnan harrastamiseen ja alueella on varmasti Espoon rikkain kulttuurikeskittymä, josta löytyvät mm. Espoon kaupunginteatteri sekä kulttuurikeskus WeeGee. Alueen kulttuuritarjonta on myös jatkuvan kehittämisen alla.

Julkiset liikenneyhteydet 

Tapiolan keskustan palveluihin ja Länsimetron asemalle n. 500 m. Lisäksi hyvät bussiyhteydet muualle Espooseen sekä Helsinkiin.

Muuta

Lemmikit ovat tervetulleita. Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 50M DNA-laajakaista. Vuokravakuus on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Neulaspolku 1
Rakennusvuosi 1955
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 42
Huoneistotyypit 1h+kt+kph+s - 4h+kt+kph+s+wc
Energialuokka D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Neulaspolku 1
Kaupunginosa Tapiola, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,2 km
Metroasema, 500 m km
Lentokenttä, 23,4 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.