Espoon Neulaspolku 1

Tapiola, Espoo Näytä kartalla

VUOKRAKOTEJA VEHREÄSSÄ TAPIOLASSA!

Neulaspolku 1 on perinteikkäällä Tapiolan alueella sijaitseva asuinkiinteistö. Puistomainen ympäristö, jossa mukavasti tilaa rakennusten välillä. Talossa on tehty täydellinen peruskorjaus 2002, jolloin taloon on rakennettu myös hissi. Osassa asuntoja on oma takka. Sauna löytyy kaikista asunnoista.

Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Tapiolassa kauppakeskus Ainoan välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskuksesta löytyy runsaasti liikkeitä ja palveluja. Aluella myös terveyskeskus, päiväkoteja, ylä- sekä ala-aste ja hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet.

Tapiolan keskustan palveluihin ja Länsimetron asemalle n. 500 m. Lisäksi hyvät bussiyhteydet muualle Espooseen sekä Helsinkiin.

Lemmikit ovat sallittuja. Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 50M DNA-laajakaista. Vuokravakuus on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan ja ne tulee olla kunnossa.

Vapaat asunnot

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Neulaspolku 1
Rakennusvuosi 1955
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 42
Huoneistotyypit 1h+kt+kph+s - 4h+kt+kph+s+wc
Energialuokka D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Neulaspolku 1
Kaupunginosa Tapiola, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,2 km
Metroasema, 500 m km
Lentokenttä, 23,4 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.