Espoon Postipuuntalo

Leppävaara, Espoo Näytä kartalla

Puistomaista asumista monipuolisten palveluiden lähellä

Postipuuntie 10 on Espoon Leppävaarassa sijaitseva, vuonna 1996 rakennettu viihtyisä kahden rakennuksen muodostama taloyhtiö, josta löytyy koteja tilavista kaksioista neljän huoneen perheasuntoihin. Kaikissa asunnoissa on oma sauna sekä parveke tai terassipiha. Asuntojen pohjaratkaisut ovat toimivia ja etenkin B-talon ikkunoista avautuvat rauhoittavat metsänäkymät ovat viehättävä lisä asumiseen muutoin niin keskeisellä sijainnilla. B-talon edustalta löytyy leikkialue lapsille ja talon takaa metsää jossa juosta. Myös lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita!

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiselle asunnolle kuuluu oma irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Lisäksi varastotilaa löytyy yhteisten ulkoiluvälinevarastojen muodossa. Arkea helpottavat kuivaushuoneet löytyvät rakennusten ensimmäisistä kerroksista. Autopaikkoja löytyy autoilevien asukkaiden vuokrattaviksi sekä katetusta hallista, että talojen piha-alueelta.

Lähialue ja palvelut

Kauppakeskus Sello sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä ja tarjoaa monipuolisia palveluita niin arkeen kuin juhlaankin: kaksi isoa päivittäistavarakauppaa, ravintoloita, Sellosali kulttuuritarjontoineen sekä kirjasto kattavat jo ison osan palveluista joita voi arkeensa toivoa. Leppävaaran uimahalli sekä kesäisin toimiva maauimala auttavat ylläpitämään uintiharrastusta vuoden ympäri, lisäksi läheltä löytyy monipuolinen Leppävaaran urheilupuisto sekä kuntorata. Sunnuntaikävelylle kutsuvat mm. Talin merellisen vehreät ulkoilureitit.

Julkiset liikenneyhteydet

Kiinteistöltä on hyvät liikenneyhteydet moneen suuntaan: Kehä I ja Turun väylän välitön läheisyys palvelevat yksityisautoilijaa ja paikallisjunalla yhteys Leppävaaran asemalta Helsingin keskustaan vie alle 20 min, lisäksi linja-autopysäkki löytyy läheltä. Vuonna 2023 valmistunut RaideJokeri paransi myös Leppävaara-Perkkaa-akselin julkisia liikenneyhteyksiä entisestään.

Muuta

50M laajakaistayhteys sekä vesimaksut sisältyvät vuokraan. Vuokrasopimus toistaiseksi voimassaoleva 1kk irtisanomisajalla.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Postipuuntalo
Rakennusvuosi 1996
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 52
Huoneistotyypit 2h+kk+s - 4h+k+s
Energialuokka D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Postipuuntie 10
Kaupunginosa Leppävaara, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,5 km
Rautatieasema, 0,9 km
Lentokenttä, 17,1 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.