Punanotkonkatu 2 Helsinki, Ullanlinna

Lisää asuntohakemukseen
Perustiedot
Sijainti Helsinki, Ullanlinna
Punanotkonkatu 2, 00130 Helsinki
Rakennustyyppi kerrostalo
Huoneistotyypit 1H+KT, 2H+KT, 3H+KT, 3H+KT+S, 4H+KT+S
Huoneistojen koko 30-133 m2
Sauna Talosauna
Parveke tai terassi ranskalainen parveke tai lasitettu parveke
Tietoliikenneyhteydet tietoliikenneliitäntä
Hissi Kyllä
Varallisuusraja Ei
Muut varusteet ranskalainen parveke tai lasitettu parveke, talosauna, loungetila, pesula, kuivaushuone, kellarikomerot, lastenvaunuvarastot, 2 x kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto / pyöräpaja, Postin pakettiautomaatti
Asunnot 80
Autopaikoitus autotalli
Parkkipaikkojen lukumäärä 33
Kustannukset
Autopaikka 220 €/kk
Materiaalit
Rakennusmateriaali betoni
Tietoja taloyhtiöstä
Taloyhtiön nimi Asunto Oy Helsingin Punanotkonkatu 2
Rakennusvuosi 2020
Huoneistoja, kpl 80
Tilat ja varustelu parveke tai terassi, pesutupa, kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, hissi
Energiatodistus Kyllä
Energialuokka C
Lisätietoja Vesimaksu 20 €/h/kk
33 + 2 moottoripyöräpaikkaa autohallissa. 15 autopaikan varaus Kasarmitorin alla olevasta pysäköintilaitoksesta, jotka vuokrataan suoraan hallia hoitavalta operaattorilta.
Liikenneyhteydet ja etäisyydet
Bussipysäkki 0,1 km
Ladattavat tiedostot
Vuokraesite
Vuokraustilanne vko 5/2021
Vapaat asunnot
1H+KTHeti vapaaKatso >
1H+KTHeti vapaaKatso >
2H+KTHeti vapaaKatso >
2H+KTHeti vapaaKatso >

TASOKKAITA, PARVEKKEELLISIA VUOKRAKOTEJA ARVOSTETUSSA ULLANLINNASSA!

Asunto Oy Helsingin Punanotkonkatu arvokkaassa ympäristössä Helsingin Ullanlinnan kaupunginosassa. Sen ympäristöä hallitsevat Tähtitorninpuisto ja 1900-luvun alkupuolella valmistuneiden asuinrakennusten korttelialueet. Alue on suojaisa ja rauhallinen sekä Helsingin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, vain kävelymatkan päässä Esplanadin puistosta ja Kauppahallista.

Uniikki sijainti arvoalueella

Asunto Oy Helsingin Punanotkonkatu 2 on valmistunut 1.11.2020. Kohteeseen valmistui yhteensä 80 asuntoa, jotka ovat tyypiltään 1H+KT – 4H+KT+S ja kooltaan 30 – 133 m². Asunnoissa on joko ranskalainen parveke tai lasitettu parveke. Asuntojen pohjaratkaisut ovat toimivia ja materiaalit laadukkaita, parkettilattiat. Keittiössä on induktio liesitaso, erillisuuni, liesikupu astianpesukone, mikroaaltouuni, jää-pakastinkaappi ja 3H+KT ja sitä isommissa on kaksi kylmälaitetta. Keittiökaapistot ovat joko valkoiset/harmaat tai harmaat/puunväriset ja työtasot kvartsitasoja. Kylpyhuoneessa on valkoiset kalusteet, suihku, kääntyvät suihkuseinät, tilavaraus ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Seinät ovat valkoista laattaa ja lattia harmaa. Asunnoissa on huoneistokohtainen, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla.

Kohteessa on kaukokylmällä tuotettu viilennys huoneistokohtaisen ilmanvaihtokoneen kautta. Viilennetty ilma on kesäkaudella 1 – 2 astetta alhaisempi verrattuna sellaiseen rakennukseen, jossa ei ole ilmanvaihdossa ilman viilennysominaisuutta.

Yhteisistä tiloista löytyvät Postin pakettiautomaatti, ulkoiluvälinevarasto / pyöräpaja pesupisteellä, lastenvaunuvarastot, sauna, loungetila, pesula ja kuivaushuone ja jokaisen asunnon oma irtainvarasto. Asukkaiden käytössä on myös kaksi kerhohuonetta, joista toinen on varattu työntekoa varten.

Yhtiöllä on erikseen vuokrattavia autohallipaikkoja 33 kpl + 2 moottoripyöräpaikkaa sekä 15 autopaikkaa Kasarmitorin alla olevasta pysäköintilaitoksesta.

10 Mb DNA-valokuitulaajakaista sisältyy vuokraan. Vesimaksu 20 €/hlö/kk. Tupakointi on kielletty, lemmikit ovat tervetulleita. Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan ja ne tulee olla kunnossa.