Helsingin Punanotkonkatu 2

Ullanlinna, Helsinki Näytä kartalla

Uniikkeja vuokrakoteja arvoalueella

Asunto Oy Helsingin Punanotkonkatu sijaitsee arvokkaassa ympäristössä Helsingin Ullanlinnan kaupunginosassa. Sen ympäristöä hallitsevat Tähtitorninpuisto ja 1900-luvun alkupuolella valmistuneiden asuinrakennusten korttelialueet. Alue on suojaisa ja rauhallinen sekä Helsingin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä, vain kävelymatkan päässä Esplanadin puistosta ja Kauppahallista.

Asunto Oy Helsingin Punanotkonkatu 2 on valmistunut 1.11.2020. Kohteeseen valmistui yhteensä 80 asuntoa, jotka ovat tyypiltään 1H+KT – 4H+KT+S ja kooltaan 30 – 133 m². Asunnoissa on joko ranskalainen tai lasitettu parveke. Asuntojen pohjaratkaisut ovat toimivia ja materiaalit laadukkaita. Keittiössä on induktioliesitaso, erillisuuni, liesikupu, astianpesukone, mikroaaltouuni, jää-pakastinkaappi ja 3H+KT ja sitä isommissa asunnoissa on kaksi kylmälaitetta. Keittiökaapistot ovat joko valkoiset/harmaat tai harmaat/puunväriset ja työtasot kvartsia. Kylpyhuoneessa on valkoiset kalusteet, suihku, kääntyvät suihkuseinät, tilavaraus ja liitäntä pyykinpesukoneelle. Seinät ovat valkoista laattaa ja lattia harmaa.  Asunnoissa on huoneistokohtainen, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmöntalteenotolla.

Kohteessa on kaukokylmällä tuotettu viilennys huoneistokohtaisen ilmanvaihtokoneen kautta. Viilennetty ilma on kesäkaudella 1 – 2 astetta alhaisempi verrattuna sellaiseen rakennukseen, jossa ei ole ilmanvaihdossa ilman viilennysominaisuutta.

Yhteiset tilat ja palvelut

Yhteisistä tiloista löytyvät Postin pakettiautomaatti, ulkoiluvälinevarasto / pyöräpaja pesupisteellä, lastenvaunuvarastot, sauna, loungetila, pesula ja kuivaushuone ja jokaisen asunnon oma irtainvarasto. Asukkaiden käytössä on myös kaksi kerhohuonetta, joista toinen on varattu työntekoa varten.

Yhtiöllä on erikseen vuokrattavia autohallipaikkoja 33 kpl + 2 moottoripyöräpaikkaa sekä 15 autopaikkaa Kasarmitorin alla olevasta pysäköintilaitoksesta.

Lähialue ja palvelut

Keskustan monipuoliset palvelut, ravintolat ja kulttuurielämykset vain kävelymatkan päässä.

Julkiset liikenneyhteydet

Monipuoliset julkiset liikenneyhteydet niin linja-autolla, raitiovaunulla kuin Helsingin keskustan juna-asemaltakin.

Muuta

50 Mb DNA-valokuitulaajakaista sisältyy vuokraan. Vesimaksu 20 €/hlö/kk. Tupakointi on kielletty, lemmikit ovat tervetulleita. Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan ja niiden tulee olla kunnossa.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

 

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Helsingin Punanotkonkatu 2
Rakennusvuosi 2020
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 80
Huoneistotyypit 1H+KT, 2H+KT, 3H+KT, 3H+KT+S, 4H+KT+S
Huoneistojen koko 30-133
Energialuokka C
Ladattavat tiedostot

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Punanotkonkatu 2
Kaupunginosa Ullanlinna, Helsinki
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,1 km
Raitiovaunupysäkki, 0,1 km
Metroasema, 1,1 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Tietoliikenneyhteydet Kyllä
Hissi Kyllä
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Kerhohuone, Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto
Muu varustelu ranskalainen parveke tai lasitettu parveke, talosauna, loungetila, pesula, kuivaushuone, kellarikomerot, lastenvaunuvarastot, 2 x kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto / pyöräpaja, Postin pakettiautomaatti

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä
Savuton kiinteistö Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.