Espoon Puntaritie 5

Matinkylä, Espoo Näytä kartalla

KODIKKAITA VUOKRAKOTEJA ESPOON MATINKYLÄSSÄ!

Puntaritie 5 on Espoon Matinkylässä sijaitseva kohde, joka on valmistunut 2003. Kiinteistössä asuntoja yksiöistä kolmioihin. Suurimmassa osassa asuntoja oma sauna sekä parveke. Autopaikat vuokrattavissa erikseen viereisestä parkkitalosta.

Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Matinkylässä kauppakeskus Ison Omenan välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskuksesta löytyy runsaasti liikkeitä ja palveluja sekä kirjasto, elokuvateatteri ja paljon muuta. Koulut ja terveyspalvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueella on myös hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet.

Länsiväylän kautta hyvät liikenneyhteydet Helsingin keskustaan sekä Olarin suuntaan, bussipysäkille 100m. Länsimetron asema kävelymatkan päässä.

Lemmikit ovat sallittuja. Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 50M DNA-laajakaista. Vuokravakuus on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan ja ne tulee olla kunnossa.

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Puntaritie 5
Rakennusvuosi 2003
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 45
Huoneistotyypit 2h+kk+s - 3h+k+s
Energialuokka D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Puntaritie 5
Kaupunginosa Matinkylä, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,2 km
Metroasema, 0,5 km
Lentokenttä, 28,9 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä
Yleiset tilat Irtaimistovarasto, Kuivaushuone, Urheiluvälinevarasto

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.