Espoon Puntaritie 5

Matinkylä, Espoo Näytä kartalla

Kodikkaita vuokrakoteja Matinkylän ytimessä

Puntaritie 5 on Espoon Matinkylässä, kauppakeskus Ison Omenan välittömässä läheisyydessä sijaitseva taloyhtiö, joka on valmistunut vuonna 2005. Kiinteistössä on asuntoja yksiöistä kolmioihin ja suurimmassa osassa asuntoja on oma sauna sekä parveke. Yhtiön hissit on remontoitu vuoden 2023 aikana.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiselle asunnolle löytyy oma huoneistokohtainen irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Yleistä yhteistä varastotilaa löytyy myös ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastojen muodossa. Autoilevien asukkaiden on mahdollista vuokrata paikka erikseen talon pysäköintihallista.

Lähialue ja palvelut

Kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla Matinkylässä kauppakeskus Ison Omenan välittömässä läheisyydessä. Kauppakeskuksesta löytyy runsaasti liikkeitä ja palveluja sekä kirjasto, elokuvateatteri ja paljon muuta. Koulut ja terveyspalvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueella on myös hyvät ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet.

Julkiset liikenneyhteydet

Länsiväylän kautta mutkattomat liikenneyhteydet Helsingin keskustaan sekä Olarin suuntaan, lähimmälle bussipysäkille 100m. Länsimetron asema kävelymatkan päässä, käytännössä tien toisella puolella Ison Omenan metroasemalla.

Muuta

Lemmikit ovat tervetulleita. Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 50M DNA-laajakaista. Vuokravakuus on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Puntaritie 5
Rakennusvuosi 2003
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 45
Huoneistotyypit 2h+kk+s - 3h+k+s
Energialuokka D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Puntaritie 5
Kaupunginosa Matinkylä, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,2 km
Metroasema, 0,5 km
Lentokenttä, 28,9 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä
Yleiset tilat Irtaimistovarasto, Kuivaushuone, Urheiluvälinevarasto

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.