Espoon Runoratsunkatu 1

Vermonniitty, Espoo Näytä kartalla

Korkeatasoisia vuokrakoteja Vermonniityssä.

Vermonniitty on omaleimainen ja monimuotoinen uusi asuinalue Leppävaaran kaupunkikeskuksen kainalossa, erinomaisten palveluiden ja julkisten liikenneyhteyksien ääressä. Vermonniityssä pääset jo kotiovelta niin kaupungin sykkeeseen kuin nauttimaan liikkumisen ilosta vehreässä luonnossa.

Runoratsunkatu 1 on 16-kerroksinen kerrostalo, jossa on 111 asuntoa: yksiöitä (32–39 m2), kaksioita (44–49 m2) ja kolmioita saunalla tai ilman (67,5–80 m2). Asunnot ovat yleisilmeeltään raikkaita ja laadukkaita. Neliöt on suunniteltu modernin tehokkaiksi. Jokaisessa asunnossa on parveke, ja ylemmistä asunnoista on huikeat näköalat ympäristöön.

Taloyhtiö on savuton: tupakointi on kielletty niin asunnoissa, parvekkeilla kuin koko taloyhtiön alueellakin. Lemmikit ovat sallittuja. Vuokraan sisältyy 50M DNA -laajakaista.Vesi- ja käyttömaksut veloitetaan erikseen: vesimaksu 20 €/hlöä/kk, saunamaksu 7 €/krt ja autohallipaikka 65 €/k.

Taloyhtiön yhteistilat ja palvelut

Asukkaille löytyy taloyhtiöstä asuntokohtaiset irtaimistovarastot, väestösuoja, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, saunaosasto, kerhotila, pesula ja kuivaushuone. Taloyhtiössä on 65 autohallipaikkaa.

Lähialue ja palvelut

Vermonniitty on omaleimainen ja monimuotoinen uusi asuinalue, jossa Leppävaaran välitön läheisyys tuo Vermonniityn asukkaille palvelut ja liikenneyhteydet todella lähelle. Vermonniityssä pääset jo kotiovelta niin kaupungin sykkeeseen kuin nauttimaan liikkumisen ilosta alueen puistoissa. Esimerkiksi Talin merellisen vehreät ulkoilumaastot ovat kävelymatkan päässä.

​Kivenheiton päässä on Kauppakeskus Sello päivittäistavarakauppoineen, liikkeineen ja palveluineen sekä mm. Sellosali ja Leppävaaran kirjasto. Myös Leppävaaran urheilupuiston monipuoliset liikuntamahdollisuudet, kuten uusi uimahalli sekä kesällä urheilupuiston lähelle avautuva monilajikeskus Kameleonten ovat vermonniittyläisiä lähellä.

Lue lisää Vermonniitystä

Liikenneyhteydet

Vermonniitystä on sujuvaa liikkua kaikkialle. Junarata, Kehä I ja Turunväylä takaavat nopeat yhteydet joka suuntaan niin julkisen liikenteen palveluilla kuin omalla autollakin. Myös kevyenliikenteen verkosto alueella on kattava. Alueen kulkuyhteydet parantuivat vielä entisestään Raide-Jokerin aloitettua liikennöinnin Vermonniityn läpi kesäkuussa 2023. Nykyisiä raitiovaunulinjoja nopeampi Raide-Jokeri pysähtyy Perkkaan ja Vermonniityn alueella jopa kolmella pysäkillä. Perinteisiä raiteita pitkin pääsee nopeasti Helsingin ja Turun suuntiin joko Leppävaaran tai Mäkkylän asemien kautta, jotka ovat kävelymatkan päässä.

Muuta

Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan hakemuksen yhteydessä.

Huom! kuvat 6. kerroksen malliasunnoista.

Varaukset ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Lue Vermonniitystä lisää Espoon kaupungin sivuilta

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Runoratsunkatu 1
Rakennusvuosi 2019
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 111
Huoneistotyypit 1H+KT, 2H+KT, 3H+KT, 3H+KT+S
Huoneistojen koko 32-80
Energialuokka C
Ladattavat tiedostot

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Runoratsunkatu 1
Kaupunginosa Vermonniitty, Espoo
Kulkuyhteydet Rautatieasema, Leppävaaran asema 1,0 km km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Tietoliikenneyhteydet Kyllä
Hissi Kyllä
Sauna Taloyhtiön sauna
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Irtaimistovarasto, Kerhohuone, Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.