Espoon Runoratsunkatu 17

Vermonniitty, Espoo Näytä kartalla

KORKEATASOISIA JA TILAVIA KOTEJA VAUHDILLA KEHITTYVÄSSÄ VERMONNIITYSSÄ

Runoratsunkatu 17 on kesäkuussa 2022 valmistunut näyttävä 16-kerroksinen asuintalo Vermonniityssä, Leppävaaran kaupunkikeskuksen kainalossa. Upeassa uudessa taloyhtiössä on 115 kotia avaran asumisen ystävälle. Neliöt on suunniteltu modernin tehokkaiksi ja asunnot ovat yleisilmeiltään raikkaita ja laadukkaita.

Tässä yhtiössä asunnot ovat tilavia ja avarasti toteutettuja. Huonekokoja on yksiöistä neliöhin: 1H+KT (32,5–41,5 m²), 2H+KT (39–53 m²), 3H+KT (62–63 m²) ja 4H+KT (92,5-95,5 m²). Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Taloyhtiö on savuton eli tupakointi on kielletty niin asunnoissa, parvekkeilla kuin koko taloyhtiön alueella. Lemmikit ovat tervetulleita koteihin. Vuokraan sisältyy myös 50 megan DNA-laajakaista.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Asukkaille on asuntokohtainen irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Taloyhtiöllä on myös lukolliset ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot sekä oma kerhotila asukkaiden käyttöön. Talopesula ja kuivaushuoneet löytyvät ilman muuta, ja sen lisäksi yhtiöllä on kolme erilaista saunamaailmaa, joista voi varata vuoroja tarpeen mukaan. Talon yhteydessä on myös väestönsuoja.

Taloyhtiöllä on vuokrattavia autopaikkoja niin pihalla kuin autohallissa. Myös sähköautoille on omat latauspisteet. Asukkaiden käytettävissä on myös yhteiskäyttöauto, jonka voi varata ja maksaa tuntiperusteisesti kätevällä sovelluksella.

Lähialue ja palvelut

Vermonniitty on omaleimainen ja monimuotoinen uusi asuinalue, jossa Leppävaaran välitön läheisyys tuo Vermonniityn asukkaille palvelut ja liikenneyhteydet todella lähelle. Vermonniityssä pääset jo kotiovelta niin kaupungin sykkeeseen kuin nauttimaan liikkumisen ilosta alueen puistoissa. Esimerkiksi Talin merellisen vehreät ulkoilumaastot ovat kävelymatkan päässä.

​Kivenheiton päässä on Kauppakeskus Sello päivittäistavarakauppoineen, liikkeineen ja palveluineen sekä mm. Sellosali ja Leppävaaran kirjasto. Myös Leppävaaran urheilupuiston monipuoliset liikuntamahdollisuudet, kuten uusi uimahalli sekä kesällä urheilupuiston lähelle avautuva monilajikeskus Kameleonten ovat vermonniittyläisiä lähellä.

Lue lisää Vermonniitystä

Liikenneyhteydet

Vermonniitystä on sujuvaa liikkua kaikkialle. Junarata, Kehä I ja Turunväylä takaavat nopeat yhteydet joka suuntaan niin julkisen liikenteen palveluilla kuin omalla autollakin. Myös kevyenliikenteen verkosto alueella on kattava. Alueen kulkuyhteydet parantuivat vielä entisestään Raide-Jokerin aloitettua liikennöinnin Vermonniityn läpi kesäkuussa 2023. Nykyisiä raitiovaunulinjoja nopeampi Raide-Jokeri pysähtyy Perkkaan ja Vermonniityn alueella jopa kolmella pysäkillä. Perinteisiä raiteita pitkin pääsee nopeasti Helsingin ja Turun suuntiin joko Leppävaaran tai Mäkkylän asemien kautta, jotka ovat kävelymatkan päässä.

Muuta

Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vesimaksu 22€/hlö/kk. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan hakemuksen yhteydessä.

Tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Runoratsunkatu 17
Rakennusvuosi 2022
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 115
Huoneistotyypit 1H+KT | 2H+KT | 3H+KT | 4H+KT
Huoneistojen koko 32,5–95,5 m2
Energialuokka B
Ladattavat tiedostot

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Runoratsunkatu 17
Kaupunginosa Vermonniitty, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,1 km
Rautatieasema, 1 km km
Palvelut Erinomaiset kaupalliset ja julkiset palvelut.
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Yhteiskäyttöauto Kyllä
Tietoliikenneyhteydet Kyllä
Hissi Kyllä
Sauna Taloyhtiön sauna
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Irtaimistovarasto, Kerhohuone, Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.