Helsingin Merikaapeli

Ruoholahti, Helsinki Näytä kartalla

UNIIKKEJA VUOKRAKOTEJA KAAPELITEHTAALLA!

Alkujaan Nokian kaapelitehtaaksi valmistunut teollisuusrakennus, josta siipiosa on peruskorjauksessa 1998–2000 muutettu asunnoiksi. Huoneistoissa yksilöllisiä parvi- ja viherhuoneratkaisuja. Osassa asuntoja on oma parveke, maa- tai kattoterassi. Lähes kaikissa asunnoissa on myös oma sauna. Autopaikat vuokrattavissa erikseen hallista.

Kaapelitehtaan kulttuuri- ja ravintolapalvelut naapurissa. Lähipalvelut löytyvät Ruoholahden ostoskeskuksesta, jonne matkaa noin 400 m. Erittäin hyvät bussi- ja metroyhteydet eri suuntiin.

Lemmikit ovat sallittuja. Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 50M DNA-laajakaista. Vuokravakuus on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan ja ne tulee olla kunnossa. Tupakointi kielletty sisä- ja ulkotiloissa koko kiinteistössä!

Vapaat asunnot

Tässä taloyhtiössä ei ole vapaita asuntoja tällä hetkellä. Jätä meille yhteystietosi, niin ilmoitamme sinulle vapautuvista asunnoista.

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Helsingin Merikaapeli
Rakennusvuosi 1941
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 51
Huoneistotyypit 2h+kt+s - 3h+kt+ylähalli+s
Energialuokka D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Tallberginkatu 3
Kaupunginosa Ruoholahti, Helsinki
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,2 km
Raitiovaunupysäkki, 0,4 km
Metroasema, 0,7 km
Lentokenttä, 20,5 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.