Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi

Torikatu 2 Kerava, Keskusta Lisää asuntohakemukseen
Perustiedot
Sijainti Kerava, Keskusta
Torikatu 2, 04200 Kerava
Rakennustyyppi kerrostalo
Tietoliikenneyhteydet tietoliikenneliitäntä
Hissi Kyllä
Varallisuusraja Ei
Tietoja taloyhtiöstä
Taloyhtiön nimi As Oy Keravan Torikatu 2
Rakennusvuosi 2019
Huoneistoja, kpl 63
Tilat ja varustelu pesutupa, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, hissi
Energiatodistus Kyllä
Lisätietoja saunaosastot ja irtaimistovarasto
Liikenneyhteydet ja etäisyydet
Palvelut Samassa korttelissa kauppakeskus Karuselli
Bussipysäkki 20 m km
Ladattavat tiedostot
ASUNNOT_Aleksinkulma
ESITE_Aleksinkulma

Keravan keskustassa
LAADUKKAITA VUOKRAKOTEJA

Helppoa ja tyylikästä vuoka-asumista erinomaisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien keskiössä. Asunnoissa hyvät pohjaratkaisut ja laadukkaat materiaalit.

As Oy Keravan Torikatu 2:n 8-kerroksinen asuintalo sijaitsee Torikatu 2:ssa, Keravan uuden ilmeen saaneen keskustan ytimessä, Kauppakeskus Karusellin korttelissa. Torikatu 2:ssa on 63 modernia vuokrakotia, jotka ovat pohjaratkaisuiltaan tehokkaita ja materiaaleiltaan laadukkaita. Asunnot sijoittuvat liiketilojen yläpuolelle 2.–8. kerrokseen. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Talosta löytyvät myös asuntokohtaiset varastotilat sekä piharakennuksesta talosaunat ja pyykkitupa, joita käyttävät myös naapuritalon, As Oy Aleksis Kiven katu 3:n asukkaat.

Kauppakeskuksesta löytyvät arjen palvelut, kuten kaupat ja kahvilat. Junamatka Helsingin keskustasta Keravalle kestää noin 20 minuuttia. Junia kulkee Helsingin ja Keravan välillä tiuhaan tahtiin. Autolla pääsee liikkumaan nopeasti Lahdenväylää pitkin niin etelään kuin pohjoiseenkin.

Kerava on vehreä kaupunki, jossa on mahdollista harrastaa monipuolista liikuntaa ja ulkoilua. Keravan naapurustosta löytyvät mm. Vantaa, Tuusula, Järvenpää ja Sipoo.

Torikatu 2:n kiinteistö on savuton: tupakointi on kielletty asunnoissa, asuntojen parvekkeilla ja koko taloyhtiön alueella. Lemmikit ovat sallittuja. Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 10M Elisan laajakaista. Asunnossa on astianpesukone. Autopaikat sijaitsevat korttelin autohallissa, joita vuokraa ulkopuolinen toimija. Vuokravakuus on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi.

Tutustu asuntoihin ja varaa uusi kotisi sähköpostitse: sirkka.taskin@realia.fi sekä täytä asuntohakemus: asunnot.ilmarinen.fi

 

Suljetästä