Helsingin Tulvaniitynpolku 3

Oulunkylä, Helsinki Näytä kartalla

Rauhallista asumista Oulunkylän palveluiden lähellä

Tulvaniitynpolku 3 on 52 asunnon ja kahden kerrostalon yhtiö luonnonläheisessä Veräjälaaksossa. Talot ovat on valmistuneet vuonna 1997 ja niiden asunnot käsittävät 2-3 h koteja näppärillä pohjaratkaisuilla. Kaikissa asunnoissa oma sauna sekä parveke tai terassi, lisäksi asuntojen kylpyhuoneet on tyylikkäästi täyssaneerattu talven 2023-2024 aikana.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiselle huoneistolle löytyy asuntokohtainen irtainvarasto, joka sisältyy vuokraan. Lisäksi yleistä varastotilaa löytyy ulkoiluvälinevarastojen muodossa. Isompien pyykkivuorten kuivauksessa auttaa yhtiön kuivaushuone. Autoilevien asukkaiden on mahdollista vuokrata erikseen autopaikka yhtiön parkkialueelta.

Lähialue ja palvelut

Oulunkylä tarjoaa asukkailleen kattavat päivittäispalvelut sekä hyvät kulkuyhteydet. Oulunkylän S-Market sijaitsee kävelyetäisyydellä eikä laajasta tuotevalikoimastaan tunnettuun K-Supermarket Musta-Pekkaankaan ole pitkä matka.  Alueella on myös loistavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet: esimerkiksi Pikkukosken uimarannalle voit lähteä pulahtamaan vuodenaikojen niin salliessa hetken mielijohteesta, sillä ranta löytyy myös lyhyen kävelymatkan päästä. 

Julkiset liikenneyhteydet

Uusi raidejokerilinja pysähtyy muutaman sadan metrin päässä, joten kulkuyhteydet ovat erinomaiset itä-länsi suunnassa. Raidejokerilla Oulunkylän juna-asemalle kulkee vain noin 5 minuutissa ja kävellenkin matkaa on vain noin kilometri.

Muuta

Vuokra sisältää 50M laajakaistan sekä vesimaksut. Lemmikit ovat tervetulleita!

Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi, 1kk irtisanomisajalla. Vakuus 1kk vuokra.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Vapaat asunnot

Tässä taloyhtiössä ei ole vapaita asuntoja tällä hetkellä. Jätä meille yhteystietosi, niin ilmoitamme sinulle vapautuvista asunnoista.

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Helsingin Tulvaniitynpolku 3
Rakennusvuosi 1997
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 39
Huoneistotyypit 2h+kk+s - 3h+k+s
Energialuokka D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Tulvaniitynpolku 3
Kaupunginosa Oulunkylä, Helsinki
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,4 km
Rautatieasema, 1,1 km
Lentokenttä, 13,4 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.