Helsingin Ulappasaarentie 4

Vuosaari, Helsinki Näytä kartalla

Persoonallisia tilaratkaisuja merellisessä Vuosaaressa

Tämä merellisessä Vuosaaressa sijaitseva 9-kerroksinen rakennus on valmistunut 1960-luvulla toimistotaloksi, joka on myöhemmin muutettu asunnoiksi. Toimistoalkuperä on jättänyt jälkeensä 112 asuntoa mielenkiintoisilla tilaratkaisuilla sekä poikkeuksellisen väljät aulatilat. Talosta löytyy 1-3h asuntoja erilaisilla pohjaratkaisuilla, monenlaiseen makuun ja erilaisiin elämäntilanteisiin – myös lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita!

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiselle asukkaalle on oma asuntokohtainen irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Lisäksi yleistä varastotilaa löytyy ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastojen muodossa talon alakerroksista. Asukkaiden käytössä on myös maksuton pesutupa ja talon ullakolta löytyy saunaosasto, josta on mahdollisuus varata vuoroja pientä erillisveloitusta vastaan. Taloyhtiöllä on runsaasti erikseen vuokrattavia lämmitystolpallisia autopaikkoja piha-alueella, sekä lasten leikkipaikka talon suojaisalla sisäpihalla.

Lähialue ja palvelut

Vuosaaressa on hyvät kaupalliset ja julkiset palvelut: mm. Columbuksen kauppakeskus, urheilutalo uimahalleineen sekä ja Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskus. Nopeita ostoksia varten löytyy myös pieni päivittäistavarakauppa, joka palvelee kätevästi viereisen kiinteistön kivijalassa.

Alueelta löydät myös monipuoliset ulkoilumaastot kuten Mustavuoren Natura-luonnonsuojelualueen, josta on ulkoilureittejä pitkin yhteys aina Sipooseen saakka. Aurinkolahden uimarannalle on matkaa noin 3 km.

Liikenneyhteydet

Hyvät julkiset liikenneyhteydet; bussipysäkki 50 metrin päässä ja lähimmälle metroasemalle noin 900 metriä.

Muuta

Vesimaksut sisältyvät vuokraan. Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan hakemuksen yhteydessä.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi. Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Helsingin Ulappasaarentie 4
Rakennusvuosi 1969
Rakennustyyppi Kerrostalo
Kerrokset 8
Huoneistoja 99
Huoneistotyypit 1h+kk - 3h+k
Energialuokka D 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Ulappasaarentie 4
Kaupunginosa Vuosaari, Helsinki
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 0,3 km
Metroasema, 0,7 km
Lentokenttä, 19,1 km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä
Sauna Taloyhtiön sauna
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Irtaimistovarasto, Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.