Zirkonipolku 2 G-H

Kivistö, Vantaa Näytä kartalla

LAADUKKAITA KOTEJA VEHREÄSSÄ JA MONIMUOTOISESSA KIVISTÖSSÄ

Kivistö on värikäs ja kasvava kaupunginosa Kehäradan varressa Länsi-Vantaalla. Kivistön sijainti on lyömätön kun arvostat lähellä olevaa luontoa sekä nopeita raideyhteyksiä. Kivistö palkittiin kaupunkimaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta Arkkitehtiliiton SAFA-palkinnolla keväällä 2019.

Asunnot ovat yleisilmeeltään valoisia ja laadukkaita, ja niissä on moderni varustelutaso. Neliöt on suunniteltu tehokkaiksi ja toimiviksi. Lähes kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Taloyhtiö on savuton eli tupakointi on kielletty koko taloyhtiön alueella, myös asunnoissa ja parvekkeilla. Lemmikit ovat näihin koteihin lämpimästi tervetulleita. Vuokraan sisältyy 50 M DNA -laajakaista.

Lähialue ja palvelut

Zirkonipolun, Syväkiventien ja Spinellipolun ympäröimä kortteli koostuu 7 asunto-osakeyhtiöstä, joista Zirkoni, Tulikivi, Vuolukivi ja Ukonkivi ovat Ilmarisen vuokra-asuntokohteita. Taloyhtiöt sijoittuvat aivan Kivistön aseman viereen, Topaasiaukion laidalle. Kortteli valmistui vaiheittain loppuvuoden 2019 ja kesän 2020 aikana. Alueella on hyvät peruspalvelut ja kortteli sijaitseekin aivan uuden 5.10.2023 valmistuneen Kauppakeskus Kiviksen vieressä.

Taloyhtiön yhteiset tilat

Jokaiselle asunnolle on oma irtaimistovarasto. Yhteisessä käytössä ovat ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot sekä pesutupa. Taloyhtiön saunaosastolta voi tarpeen mukaan varata vuoroja erillisellä sovelluksella. Korttelin taloyhtiöillä on yhteinen autoparkkihalli. Hallissa sijaitsee myös yhteiskäyttöinen auto, jota voi helposti varata sovelluksella.

Liikenneyhteydet

Kortteli sijaitsee lähellä Kivistön juna-asemaa. Kivistön asemalta kulkee tiheimmillään 10 minuutin välein junia niin lentokentän ja Tikkurilan suuntiin (P-juna) kuin Helsingin keskustan suuntaan (I-juna). Kivistössä liikennöivät lisäksi busslilinjat 431, 433, 457, 465B ja 561.

Muuta

Erillinen vesimaksu on 20€/hlö/kk. Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan, ja ne tulee olla kunnossa.

Vapaat asunnot

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Zirkonipolku 2 G-H
Kaupunginosa Kivistö, Vantaa
Kulkuyhteydet Rautatieasema, Välittömässä läheisyydessä km
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Tietoliikenneyhteydet Kyllä
Hissi Kyllä
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.