Espoon Anna Sahlsténin katu 8

Vermonniitty, Espoo Näytä kartalla

KORKEATASOISIA ASUNTOJA VERMONNIITYSSÄ

Anna Sahlsténin katu 8 on 02/2021 valmistunut 8-kerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 81 asuntoa: yksiöitä (27–36 m²), kaksioita (34,5–47,5 m²) ja kolmioita (61,5–64,5 m²). Asunnot ovat yleisilmeeltään raikkaita ja laadukkaita. Neliöt on suunniteltu modernin tehokkaiksi. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke.

Vermonniitty on omaleimainen ja monimuotoinen uusi asuinalue Leppävaaran kaupunkikeskuksen kainalossa, erinomaisten palveluiden ja julkisten liikenneyhteyksien ääressä. Vermonniityssä pääset jo kotiovelta niin kaupungin sykkeeseen kuin nauttimaan liikkumisen ilosta alueen puistoissa ja merellisen vehreässä luonnossa.

Taloyhtiö on savuton: tupakointi on kielletty niin asunnoissa, parvekkeilla kuin koko taloyhtiön alueellakin. Lemmikit ovat sallittuja. Vuokraan sisältyy 50M DNA -laajakaista.Vesi- ja käyttömaksut veloitetaan erikseen: vesimaksu 20 €/hlöä/kk, saunamaksu 7 €/krt ja autohallipaikka 65 €/k.

Taloyhtiön yhteistilat ja palvelut

Asukkaille löytyy taloyhtiöstä asuntokohtaiset irtaimistovarastot, väestösuoja, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, saunaosasto, kerhotila, pesula sekä useampi kuivaushuone. Viihtyisä ja moderni kerhotila sijaitsee yhtiön ylimmässä kerroksessa ja sauna- sekä pesutuvat A-rapun toisessa kerroksessa. Taloyhtiössä on autohalli jossa on 19 hallipaikkaa ja lisää hallipaikkoja on rakentumassa viereiseen 2024 valmistuvaan hallikompleksiin. Hallipaikkaa odottavan asukkaan on mahdollista vuokrata väliaikainen autopaikka piha-alueelta hintaan 20€/kk.

Lähialue ja palvelut

Vermonniitty on omaleimainen ja monimuotoinen uusi asuinalue, jossa Leppävaaran välitön läheisyys tuo Vermonniityn asukkaille palvelut ja liikenneyhteydet todella lähelle. Vermonniityssä pääset jo kotiovelta niin kaupungin sykkeeseen kuin nauttimaan liikkumisen ilosta alueen puistoissa. Esimerkiksi Talin merellisen vehreät ulkoilumaastot ovat kävelymatkan päässä.

​Kivenheiton päässä on Kauppakeskus Sello päivittäistavarakauppoineen, liikkeineen ja palveluineen sekä mm. Sellosali ja Leppävaaran kirjasto. Myös Leppävaaran urheilupuiston monipuoliset liikuntamahdollisuudet, kuten uusi uimahalli sekä kesällä urheilupuiston lähelle avautuva monilajikeskus Kameleonten ovat vermonniittyläisiä lähellä.

Lue lisää Vermonniitystä

Liikenneyhteydet

Vermonniitystä on sujuvaa liikkua kaikkialle. Junarata, Kehä I ja Turunväylä takaavat nopeat yhteydet joka suuntaan niin julkisen liikenteen palveluilla kuin omalla autollakin. Myös kevyenliikenteen verkosto alueella on kattava. Alueen kulkuyhteydet parantuivat vielä entisestään Raide-Jokerin aloitettua liikennöinnin Vermonniityn läpi kesäkuussa 2023. Nykyisiä raitiovaunulinjoja nopeampi Raide-Jokeri pysähtyy Perkkaan ja Vermonniityn alueella jopa kolmella pysäkillä. Perinteisiä raiteita pitkin pääsee nopeasti Helsingin ja Turun suuntiin joko Leppävaaran tai Mäkkylän asemien kautta, jotka ovat kävelymatkan päässä.

Muuta

Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Hakijoiden luottotiedot tarkastetaan hakemuksen yhteydessä.

Taloyhtiö on savuton: tupakointi on kielletty niin asunnoissa, parvekkeilla kuin koko taloyhtiön alueellakin. Lemmikit ovat tervetulleita. Vuokraan sisältyy 50M DNA -nettiyhteys. Taloyhtiössä on 19 autohallipaikkaa sekä 31 väliaikaista ulkopaikkaa, jotka siirtyvät myöhemmin alueelle rakennettavaan pysäköintitaloon.

Huom! kuvat on otettu rakennusaikana 5. kerroksen asunnoista.

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Lue Vermonniitystä lisää Espoon kaupungin sivuilta

Katso esittely asunnot.ilmarinen.fi/suite/vermonniitty

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Anna Sahlsténin katu 8
Rakennusvuosi 2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 81
Huoneistotyypit 1H+KT | 2H+KT | 3H+KT
Huoneistojen koko 27–64,5 m2
Energialuokka B 2018

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Anna Sahlsténin katu 8
Kaupunginosa Vermonniitty, Espoo
Kulkuyhteydet Bussipysäkki, 100 m km
Rautatieasema, 1 km km
Palvelut Erinomaiset kaupalliset ja julkiset palvelut.
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Tietoliikenneyhteydet Kyllä
Hissi Kyllä
Sauna Taloyhtiön sauna
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Irtaimistovarasto, Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto

Säännöt ja ehdot

Lemmikit sallittu Kyllä
Tupakointi huoneistossa kielletty Kyllä

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.