Espoon Suurpellon Puistokatu 12

Suurpelto, Espoo Näytä kartalla

Ihania koteja Espoon puistokaupunginosasta

Vuonna 2018 valmistunut Suurpellon puistokatu 12 koostuu kolmiportaisesta 4- ja 5-kerroksisesta talosta, jossa on yhteensä 51 asuntoa: yksiöistä aina neljän huoneen perheasuntoihin (31,5–74,5 m²). Lisäksi talossa on kaksi 2-tasoista katutason ateljeeasuntoa, joiden koko on yli 100 m².

Asunnoissa on vaaleat ja tyylikkäät pintamateriaalit ja laminaattilattiat. Kaikissa asunnoissa on myös astianpesukone, sälekaihtimet ja lasitettu parveke tai terassi. Osassa asuntoja on myös omat saunat.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja palvelut

Jokaiselle asunnolle on huoneistokohtainen irtaimistovarasto, joka sisältyy vuokraan. Irtaimistovarastot löytyvät B-C-rappujen kellaritasoista. Yleistä varastotilaa löytyy myös yhteisten ulkoiluvälinevarastojen ja lastenvaunuvarastojen muodossa. Lisäksi taloyhtiössä on asukkaiden käytössä oleva maksuton pesutupa, saunaosasto josta on mahdollista varata vuoroja tarpeen mukaan sekä oma Smartpost-automaatti. Autoilevien asukkaiden on mahdollista vuokrata paikka erikseen yhtiön autohallista.

Lähialue ja palvelut

Espoon Suurpelto on uudehko, kehittyvä asuinalue, joka sijaitsee Espoon keskellä ­– Henttaan, Mankkaan ja Olarin sekä Espoon keskuspuiston kainalossa. Luonto ja viheralueet ovat nurkan takana tarjoten ensiluokkaiset pyöräily- ja liikuntamahdollisuudet. Matinkylän Ison Omenan shoppailukeidas viihdepalveluineen on reilun 10 minuutin ajomatkan päässä.

Alueen kauppa- ja lähipalvelut löytyvät Suurpellon kauppakeskus Suurista ja pikkuliikkeistä Suurpellon puistokadun varrelta. Opinmäen kampus vastaa alueen sivistys- ja koulutustarjonnasta, josta löytyvät mm. Espoon kansainvälinen koulu, suomenkielinen peruskoulu, kirjasto ja työväenopisto.

Julkiset liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet ja julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät: bussit kulkevat talon edustalta ja Länsimetro muutaman kilometrin päässä.

Muuta

Vuokraan sisältyvät vesimaksut ja 50M DNA -laajakaista. Vakuusmaksu on 1 kk vuokran suuruinen. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi. Lemmikit ovat tervetulleita!

Esittelyt ja tiedustelut: asunnot.ilmarinen@retta.fi

Vapaat asunnot

Tässä taloyhtiössä ei ole vapaita asuntoja tällä hetkellä. Jätä meille yhteystietosi, niin ilmoitamme sinulle vapautuvista asunnoista.

Perustiedot

Taloyhtiön nimi Espoon Suurpellon Puistokatu 12
Rakennusvuosi 2018
Rakennustyyppi Kerrostalo
Huoneistoja 51
Huoneistotyypit 1 H+KT - 4 H+ KT
Huoneistojen koko 31,5 m² - 79,5 m²
Energialuokka C
Ladattavat tiedostot

Sijainti ja kulkuyhteydet

Osoite Suurpellon puistokatu 12
Kaupunginosa Suurpelto, Espoo
Palvelut Suurpellon ostoskeskus valmistui 11/2017.
Avaa Google Maps Näytä reitti

Tilat ja varustelu

Hissi Kyllä
Sauna Taloyhtiön sauna
Parveke tai terassi Kyllä
Yleiset tilat Irtaimistovarasto, Kuivaushuone, Pesutupa, Urheiluvälinevarasto

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Kysy kohteesta välittäjältä tai asiakaspalvelulta ohjeita yleisesti asuntovuokraukseen. Asiointia sujuvoittaa jos teet ensiksi Asuntohakemuksen. Tutustu myös Tietoa hakijalle -osioon.